Hän on vastuussa, hän kuuntelee

päänsärky“Olemme olleet naimisissa siitä lähtien 4 vuotta Meillä on kaksivuotias poika. Minun ongelmani on se, että minua ei ole koskaan arvostettu avioliitossa. Mieheni kertoo minulle jatkuvasti, että hän ei rakasta minua, että jos se ei olisi häntä, sitten minulla ei olisi mitään syötävää, että olen hänen luonaan, joten minulla on ole hiljaa. Asumme hänen äitinsä kanssa. Hän on hänelle kaikki. Minulla ei sitä vastoin ole mitään yhteyttä häneen, koska hän ei hyväksy minua ja poikaani, vaikka se on hänen ainoa pojanpoikansa. Hän ei ollut edes käsitellyt häntä vielä. Aviomies tulee illalla kotiin ja haluaa, ei puhua hänelle ollenkaan. Hän sanoo, että ei ole mitään puhuttavaa kanssani. Se oli näin, että halusin lähteä, mutta hän sanoi, että ilman lastaa, enkä kestänyt sitä… Miksi aviomies ei voi ymmärtää, että hänellä on nyt vaimo, lapsen ja meidän pitäisi olla hänelle kaikki?”

Nainen voi auttaa itseään. Neuvoni on yksinkertainen: pakkaa laukut, ota poikani syliini ja poistu talosta mahdollisimman nopeasti. Kukaan ei ota lastasi, se on täysin mahdotonta. Vanhempien oikeuksien riistäminen äidiltä Puolassa, hänet on todistettava joko henkisesti sairaaksi, tai harjoittamalla haureutta, ja lapsen edessä, koska jos lapsi ei näe sitä, sillä ei ole väliä ollenkaan.

Joten älä pelkää miehesi laatikon ulkopuolella olevia ja typeriä uhkia, vain juosta mahdollisimman kauas tästä suhteesta, joka on ilmeisesti kuollut ja jolla ei ole hyviä merkkejä.