Kumppanisi on poissa ikuisesti

MEILLEAnna itsesi kestää kärsimystä miehesi menettämisestä loppuun saakka. Sitten saat takaisin henkisen tasapainosi ja voit nauttia elämästä uudelleen.
"Keskustelut tyttäreni kanssa auttoivat minua"
– Kaksi vuotta sitten mieheni kuoli yhtäkkiä sydänkohtaukseen. Aluksi en voinut uskoa hänen kuolemaansa. Toistin yhä uudelleen: "Se on mahdotonta, että Janekiani ei ole täällä. " Transsissa olin tekemisissä lasten kanssa hautausmuodollisuuksien kanssa, Valmistelin perheelle juhlia. Vasta kun kaikki menivät kotiin, ja olin yksin, epätoivo tuli. Kaikki huoneiston varusteet, jokainen teko muistutti minua miehestäni. En voinut hallita itseäni. Olen itkenyt kirjaimellisesti jatkuvasti. Sitten aloin vihastua yhä enemmän. On vaikea uskoa, mutta minulla oli kaunaa kohtalosta, aviomiehelleen, että hän oli hylännyt minut, ja jopa Jumalalle. Olin vakuuttunut, että elämäni on päättynyt, eikä minua enää odota mitään hyvää.

Jätin talon vain hautausmaalle. En halunnut mennä ulos ystävieni kanssa, koska kuulin heiltä: "Älä itke, sinun täytyy palata elämään. " Ja tunsin, että en ole vielä huutanut valitettani. Voisin tehdä tämän vain tyttäreni edessä. Kun puhuimme miehestäni, Muistan hyvät ajat hänen kanssaan, mitä koin hänen kanssaan, minä tunsin, että epätoivoni muuttuu suruksi.

Ja lopuksi – melko odottamatta – rauha ja halukkuus toimia palasi. Tunsin taas, että olen elossa: Uusin kontakteja ystävieni kanssa, Lopetin vain musta, Aloin etsiä uusia aktiviteetteja itselleni. Otin jopa palkattoman työpaikan vammaisten säätiöön. Ja siellä tapasin Karol-lesken. Meitä yhdistävät todella lämpimät ja rakastavat tunteet. Menemme kävelylle yhdessä, Kutsun hänet luokseni sunnuntai-illallisille. Tämän ansiosta kumpikaan meistä ei tunne yksinäisyyttä. Tiedän, että mieheni ei poista mitään muististani, olen niin onnellinen, että minulla on jälleen mies vierelläni.