Mitä pukeutua valkoisiin housuihin?

housut-valkoiset”Minulla on valkoiset ja vaalean beige housut. Mitä päällistä voin käyttää pituuteni ja kuvani kanssa?? minulla on 170 cm ja punnitaan 85 kg,”

Jos haluamme peittää taitavasti kriittiset paikat, ylävaatteiden tulisi aina olla melko pitkiä ja löyhästi kuvan ympärillä. Niitä ei voida asettaa vyöhön. Rento puserot, klassiset bleiserit, Kaksoset, pitkät liivit ja T-paidat, joissa on raot sivuilla, ovat täydellinen yhdistelmäpala. Sinulla on vapaat kädet valita värit, kaikki menee valkoisen ja beigen kanssa! Mutta vielä tärkeämpää kuin se, mikä on päällä, se on, mikä on alla, koska valkoiset housut ovat melkein aina läpinäkyviä. Parhaat ovat lihanväriset alushousut, ei kovin tiukka.
Mikä tahansa väri menee valkoisen ja beigen kanssa, Suurempien naisten tulisi käyttää löysästi istuvia housuja, pitkät vuoret.