Milloin potta tulee aloittaa? Hieman NHN: stä ...

Milloin potta tulee aloittaa? Hieman NHN: stä ...

Äidit haluavat osallistua keskusteluihin hyvin usein, kun kysytään: milloin potta tulee aloittaa.

Äskettäin löysin tieni vanhempien foorumille, jotka edistävät dia-vapaata koulutusta. Vasta kymmenen minuutin käsittelyn jälkeen pääsin läpi, että kyse on vastasyntyneistä ja imeväisistä! En voinut uskoa sitä. Hieron silmäni hämmästyneenä ja etsin vahvistusta, tuo on vitsi.

Google-setä osoitti minulle, että NHN (Luonnollinen vauvan hygienia) se on todellisuutta ja käytäntöä, jota käytetään myös Puolassa. Vaikka se ei vieläkään ole kovin suosittu.

Kuka keksi tämän idean?
Chyba ludzie pierwotni. W ostatnich latach jest tendencja do podróży w przeszłość. 60-luvun muoti on palannut, ihmiset etsivät terveellistä ruokaa, he perustivat vihanneskaupat, he istuttavat yrttejä taloon, he valmistavat oman kosmetiikkansa luonnollisista ainesosista,he leipovat leipää, he valmistavat kotitekoista jäätelöä, he kasvattavat vuohia maitoa varten jne.. Se on kerran, oikealle, että meillä on muoti olla ECO. Ja ECO liittyy myös niin sanottuun talouteen - mutta ei kaikille.
Afrikan tai Etelä-Amerikan kansojen jäljitelmät ovat myös muodissa, koska he elävät sopusoinnussa luonnon kanssa. Unohdamme kuitenkin usein, että he elävät eri ympäristössä. Siellä imevä äiti, joka istuu maassa vauvan kanssa, ei ole kiistanalainen, joten jopa lapseton lapsi ei ole mikään poikkeuksellinen.
En voi kuvitella vauvan "potta" kodin ulkopuolella, sivilisaatiossamme. Kahvilassa, kävelyllä, kaupassa. Siksi emme voi välttää vaipan asettamista kokonaan, se on yksinkertaisesti mahdotonta.

Mitä ajattelen siitä? Minulla on ristiriitaisia ​​tunteita. Yhden kerran, että vastasyntynyttä on melko vaikea käsitellä sen löysän ruumiin ja pään inkontinenssin vuoksi, siksi pottaistutus näyttää minulle melko monimutkaiselta. Lisäksi tällaisella pienellä lapsella on suoliston liikettä kymmeniä kertoja päivässä. Sinun täytyy omistautua lapselle sisään 100%, unohda tehdä illallinen, kun lapsesi leikkii matolla - koska hän voi antaa signaalin heti, että hän haluaa pissata, ja sinun on reagoitava mitään järkeä kohtaan.

Luultavasti jos olisin saanut tietää siitä, kun lapseni syntyi, Etsin kuitenkin mahdollisuutta kokeilla tätä hieman outoa käytäntöä. Se päätyisi aivan kuten uudelleenkäytettäviin, koska olen yleensä mukava ja pelkään likaa.

Haluaisin kuulla ihmisten mielipiteitä, kuka voi jakaa kokemuksensa tästä asiasta.

 

Vanhusten potta - kun aloitetaan?

Minulle asia on selvä - potin tekemisen on oltava kertaluonteinen. Jos päätät ottaa vauvan vaipan pois, sillä ei ole paluuta! Muuten sinulla on kolmen vuoden ikäinen pukeutunut vaippaan.

Ikä - mielestäni ajanjakso 18 kuukaudesta 24 kuukauteen on sopiva, mutta älä odota ihmeitä. Jos lapsi ilmoittaa sinulle selvästi, odota muutama kuukausi, ettei hän ole valmis siihen.

Sinun täytyy olla varma, että lapsesi ymmärtää ja seuraa viestejäsi.
Harjoitella.

Harjoittele 1: pytania
– Missä on potti? - kysyt.
Lapsi osoittaa potta sormella.

Harjoittele 2: polecenia
– Ainakin äidille ja istu vieressäsi - anna käsky.
Vauva kävelee äidin luokse ja istuu alas.

Harjoittele 3: polecenia
– Istu potta - annat komennon.
Lapsesi istuu potilla avuksesi. Harjoittele itse istumalla, päinvastoin kuin näyttää, se voi olla vaikeaa.

Harjoittele 4: nocnik
Vauva istuu potissa, ja yrität saada tämän hetken kestämään ainakin 5 min. Tarina, kirja, leluja, ruokaa, muut. Lapsen on oltava luottavainen potissa, täytyy haluta istua siinä, hänen on totuttava uuteen tilanteeseen. Keksi hauskaa, jonka osa istuu potissa.

Harjoittele 5: majtki
Näytä lapsellesi kuinka pikkuhousut poistetaan yksin. Pukeutuminen voi olla ongelma, tallenna tämä tiede myöhempää käyttöä varten.
Opeta lapsesi kävelemään pikkuhousuissa - itkimme heti näkyämme, joten yritin selittää hänelle kaksi päivää, että pikkuhousut ovat parempia kuin pamperit.

Jos lapsesi harjoittaa neljän / viiden kanssa, on aika hajuttaa. Se menee hyvin sinulle!

En tietenkään haittaa laittaa lasta potille heti, kun hän oppii istumaan yksin. tein tuon, heti kun minulla oli hetki, ja poika oli kiireinen leikkimisessä, eikä hän välittänyt mitä ja missä istui. Hän ei kuitenkaan koskaan onnistunut pissata tai kakata potta, koska ... hän pidätti itseään, ja heti kun hän tunsi, aikeissa tehdä jotain, to raczkował w inne miejsce. Nie rozumiał, että hän voi tehdä sen potilla.
Mutta kiitos inkubaation varhaisessa vaiheessa, Meillä ei ollut ongelmia pottaistumisen jälkeen.

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. pakolliset kentät on merkitty *