De huid is niet alleen de bedekking van het lichaam

oude vrouwDe huid bestaat uit de opperhuid, dermis en onderhuids weefsel. De opperhuid beschermt tegen bacteriën, Dat verschijn, wanneer de beschermlaag is beschadigd door het gebruik van alkalische zepen. De dermis is gemaakt van flexibele vezels, die verantwoordelijk zijn voor zijn elasticiteit en stevigheid. Als ze slap en zwak zijn, dan verschijnen rimpels en groeven. Het onderhuidse weefsel bestaat uit clusters van vetcellen en bevat weefselvloeistof.

Poeders worden gebruikt om de huid te matteren en glad te maken. Losse poeders zijn het beste, die het gemakkelijkst aan te brengen en te verspreiden zijn, wat we doen met borstels, met sponzen of klop met uw vingertoppen in de huid. Borstels en sponzen, die de habitat zijn van bacteriën, moet worden gewassen in warm water met toevoeging van afwasmiddel of zeep.
De oorzaak van roos is het gebruik van ongepaste shampoos, kleur, slechte voeding en te vaak gebruik van drogers, waardoor de huid droog wordt.

Als er etterend eczeem op de rug is, moet worden gewassen met een soda-oplossing | gereinigd. Borstels en scherpe handschoenen mogen niet worden gebruikt. We kunnen puistjes wassen met salicylalcohol. Baden in water en met toevoeging van kaliumpermanganaat worden aanbevolen.

De keuze hebben bij het kopen van crèmekleurige en steenrozen, het laatste moet worden gekozen. Crème blush wordt snel door de huid opgenomen vanwege de vettige consistentie.

Sok ze sparzonego gorącym mlekiem chrzanu jest doskonałym środkiem wybielającym i odkażającym twarz.

White Lily Tonic. Deze plant heeft eigenschappen, waardoor brandwonden sneller genezen, genees de wonden, znikają wrzody i krosty. Het wordt ook gebruikt in cosmetica. De witte lelie tonic is ook effectief in de strijd tegen rimpels en acne.