Ouders en "oude meid"

vrouw-parfum“ik heb 26 jaren, dus deze leeftijd, Ik zou nu getrouwd moeten zijn. Dat denken mijn ouders tenminste. Toen ik een zekere jongen ontmoette, wat ze leuk vonden, ze wilden me meteen halen. Ze blijven me vragen, als ik met hem trouw, hoewel ik absoluut niets voor hem heb. Onlangs begon ik met Jack te daten. Hij is aardig, hardwerkend, intelligent vriendje, wie begint om me te geven. Ik denk ook iets voor mij Ik kan hem voelen, maar ik zou hem graag beter willen leren kennen voordat ik een beslissing neem, en mijn ouders weer: het is tijd, dat zal ik me blijven afvragen, Ik zal eindelijk een oude meid worden. Hoe moet ik verder gaan. Ik wil mijn ouders niet beledigen, maar ik moet trouwen!”

Moge je je ouders beledigen. Beledig ze alsjeblieft, ze duidelijk te vertellen, dat ze weg moeten blijven van uw persoonlijke zaken of ze een tijdje moeten verlaten. ik heb een gevoel, dat je een beetje eenzaamheid nodig hebt, om na te denken over jezelf en over deze belangrijkste beslissing in ons leven. Constante dreiging, Het praten van je ouders en hun 'zoemen' boven je hoofd zijn niet bevorderlijk voor zo'n overpeinzing. I denk, dat je na deze pauze als een heel ander mens thuiskomt.