Gezondheidssiroop - zelfgemaakt, bewezen en voor kinderen

Gezondheidssiroop - zelfgemaakt, bewezen en voor kinderen

Het ziekteseizoen is in volle gang. Dit onderwerp was tot nu toe onbekend bij ons, maar plotseling brak er iets, snauwde, Kapot, jakkolwiek by to nazwać. Dit is de derde week dat ik ziek ben – dla małego dziecka to spory wysiłek.

We kijken 's ochtends met pijn, hoe kinderen naar de kleuterschool gaan. We hadden niet eens tijd om naar de aanpassingslessen te gaan. De koorts kwam de dag ervoor, en dan was er het ziekenhuis, Onderzoek, doktoren, aanbevelingen en tot slot de beslissing om een ​​antibioticum toe te dienen.

oprecht? Ik heb er genoeg van! Ik ben verdomd pissig. Hoe ik hem midden in de nacht hoor hoesten, het is mijn bloed dat mij overspoelt. Iedereen, die in augustus contact met hem hadden, worden door mij ervan beschuldigd virussen te hebben besmet, bacteriën en andere verdomde dingen ;> wrrry pas op!

Ik raak zelfs geïrriteerd als ik naar de gezondheid van mijn zoon vraag. U kunt zien - ik draag een trainingspak, ongeverfd, Ik heb vettig haar, Nou, ik denk dat ik thuis in de zorg zit en het vet van een kleine man afveeg, wat niet? Eerst bedankte ik je voor je interesse, Ik heb je verteld hoe bezorgd ik was, Ik voelde dat anderen ook om mijn lot gaven en ik ben niet de enige. wrrry Nu mijd ik mensen, omdat ik niet meer wil praten, dat nog niet, dat hij nog steeds ziek is, dat hij hoestte, niest en huilt keer op keer.

Ik was zo pissig, dat ik naar de markt ging, Ik heb uien gekocht, bieten, knoflook, gember, cytryn i innych zabijaków zarazków. Ik kwam thuis in een vechtende bui - ik zal hem zelf beter genezen!

Bietensiroop

Toepassing:

Bij bloedarmoede, tijdens virale en bacteriële ziekten. Bij verkoudheid, hoesten.

Bieten eigenschappen:

Rijk aan ijzer en foliumzuur, voorkomt bloedarmoede. Het heeft eigenschappen tegen kanker. Het helpt bij het bestrijden van virussen, versterkt de immuniteit van het lichaam, nuttig bij hoesten - heeft slijmoplossend eigenschappen.

Voorbereiding:

Schil de rauwe rode biet en rasp deze of snijd hem naar wens in plakjes. Schik in een pot en bedek met suiker of voeg honing en citroensiroop toe. Zet een paar uur opzij.

Serveer 's ochtends en' s avonds een theelepel siroop.

Uiensiroop

Toepassing:

Infecties van de bovenste luchtwegen (keelholteontsteking, ontsteking van de neusbijholten, keelontsteking, bronchitis, enz.)

Eigenschappen van uien:

Het heeft antibiotische eigenschappen, vernietigt bacteriën. Het voorkomt infecties en helpt bij het genezen van wonden. Het heeft een slijmoplossend en ontstekingsremmend effect.

Voorbereiding:

Schil de uien en hak ze fijn. Doe het in een pot en bedek met suiker of honing en citroensiroop. Zet apart voor 12 h.

Serveer 's ochtends en' s avonds een theelepel siroop.

 

Knoflooksiroop

Toepassing:

Verkoudheid en griep. Immuniteit versterken.

Eigendommen:

Działanie przeciwwirusowe. Naturalny antybiotyk.

Voorbereiding:

Snijd de knoflook fijn, doe in een pot en giet citroensap en een beetje water, je kunt er honing aan toevoegen. Zet een dag of twee apart.

Serveer een theelepel per dag

Selderij siroop

Toepassing:

Infecties van de bovenste luchtwegen. Kaszel. Immuniteit versterken.

Eigenschappen van selderij:

Het bevat veel minerale zouten en vitamines.

Voorbereiding:

Snijd de bleekselderij in plakjes. Doe het in een pot en bedek het met suiker of voeg honing en citroensiroop toe. Zet er een paar opzij, enkele uren.

Serveer 's ochtends en' s avonds een theelepel.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *