Wat als lunch voor een kind en een baby ? Snel diner

Wat als lunch voor een kind en een baby ? Snel diner

Werkt in een bedrijf. Full time, vaak overuren. Het kost me een uur om in één richting naar mijn werk te reizen (ongeacht of ik reis door communicatie, met de auto of met de fiets ... hoewel ik onlangs wiegde en ik met de fiets in 50 minuten was ;p)

Zatem… nie ma mnie w domu około 10h. Cudnie. ik haat dit! Toen ik geen baby had, Het kon me niet schelen. Ik vond het leuk na 10 tijdens werktijd naar de sportschool gaan en ik was thuis 21, 22 . Cóż..

Je weet wat ik doe als ik na het werk thuiskom? Ik gooi alles in de hoek, ik was mijn handen, Ik trek een joggingbroek aan en haast me naar de keuken om het avondeten te koken voor de volgende dag. Ondertussen speel ik met het verlangende kind, Ik praat met mijn man, Ik kijk naar het nieuws en denk aan het leven. Er is haast, maar zodra ik er overheen ben, heb ik tijd voor iedereen ...

Mam parę sposobów na przyspieszenie działań. Het belangrijkste is de lunch voor het kind! Musi być i basta. Een hongerig kind kan niet gaan. We zullen het op de een of andere manier redden, hoewel ik het moet toegeven, dat het lekker is om in een moment van rust een warm diner te eten.

Wat voor een diner voor een kind?

Opracowałam metodę na szybki pożywny obiadek dla dziecka. Groentesoep a`la aleo to mój number one i zawsze ją robię gdy nie mam pomysłu albo brakuje czasu.

Crème soepen są nielubiane przez moich chłopaków, dus ik zal er vandaag niet over schrijven.

Leuk vinden, dat mijn kind een man is, to zupa musi być gęsta. Ik doe dit soms, die ik dicht op het bord leg en de zeldzame in de beker giet – dzieciok uwielbia takie zestawienie! Ik pik een groente met een vork en spoel hem af met een soep

Snijd groenten in blokjes, strepen of schijven. Ik neem wat ik thuis heb of ik heb het op weg naar huis van mijn werk kunnen kopen.

ik zal toevoegen, że zawsze w pogotowiu mam bevroren broccoli, bloemkool en spinazie.

Jak mam mięsko to gotuje warzywa na wywarze mięsnym albo jak mam kaprys to vlees dorzucam do wywaru warzywnego.

Meestal wordt het aan de soep toegevoegd pasta, rijst, gierst-, kasze pęczak lub po prostu ziemniaczek. Het gebeurt, że przygotowane danie aż się prosi o boekweit, dus ik geef dit aan mijn kleine schatje. Wszelkiego rodzaju puree, zelfgemaakte noedels też warto robić dla urozmaicenia. Je hoeft alleen maar de gegoten dumplings te bereiden 3 minuten.

No to przykładowy obiad nr1: wortel, seler, broccoli, bloemkool, pasta

lunch nr. 2: broccoli, bloemkool, aardappel, een stuk kalkoenfilet

lunch nummer 3: wortel, seler, peterselie, voor, tomaten

lunch nummer 4: kipfilet, rijst, tomaten, wortel, peterselie

lunch nr 5: cukinia, wortel, voor, peper, tomaat

enz.. enz.. eindeloos te combineren.

Interesuje Was uitvoertijd ?

En dit hangt grotendeels af van uw snijvaardigheid. Ik ben zo bekwaam geworden, dat ik groenten moet klaarmaken om te koken 5 minuten. Koken doe je vanzelf, het is tijd om op te ruimen, afwassen of pleziertjes ;p

De groenten worden gestoomd of in het water. Maar als hij in water kookt, dus ik probeer dit water zo min mogelijk vast te houden en het komt er uitgehard uit. De situatie is anders als ik soep kook met vleesbouillon, want dan lijkt het meer op een soep dan op een kuur.

Het is belangrijk om te beginnen met het koken van harde groenten. Ik doe er bijvoorbeeld eerst een wortel in. Ik kook een moment om het iets zachter te maken en voeg courgette toe. Hierdoor worden beide groenten gelijkmatig gaar en verandert de courgette niet in pap.

Pasta, grutten, Ik heb de rijst in de soep gedaan. Hij kookt zelden apart - denk ik, dat de situatie het vereist of dat ik het niet erg vind om nog een pot vuil te maken.. Net als bij groenten duurt het lang voordat rijst gaar is, dus ik stopte het in het begin; pasta is express, Ik stopte aan het einde; gierst is ook snel, inwerpen voor het einde enz enz..

Takie danie można spokojnie ugotować voor twee dagen. Ja przekładam do pojemników (500ml) i wkładam do lodówki.

Succes!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *