Huden er ikke bare dekket av kroppen

gammel dameHuden består av overhuden, dermis og subkutant vev. Overhuden beskytter mot bakterier, som dukker opp, når beskyttelsesjakken er skadet ved bruk av alkaliske såper. Dermis er laget av fleksible fibre, som er ansvarlige for elastisitet og fasthet. Hvis de er slappe og svake, da dukker det opp rynker og furer. Det subkutane vevet består av klynger av fettceller og inneholder vevsvæske.

Pulver brukes til å matte og glatte ut huden. Løse pulver er de beste, som er enklest å påføre og spre, hva vi gjør med børster, med svamper eller klapp inn i huden med fingertuppene. Børster og svamper, som er habitat for bakterier, bør vaskes i varmt vann tilsett oppvaskmiddel eller såpe.
Årsaken til flass er bruken av upassende sjampo, farge, dårlig ernæring og for hyppig bruk av tørketromler, som gjør huden tørr.

Hvis det er purulent eksem på baksiden, bør vaskes med en brusoppløsning | renset. Børster og skarpe hansker skal ikke brukes. Vi kan vaske flekker med salisylalkohol. Bad i vann og med tilsetning av kaliumpermanganat anbefales.

Å ha et valg når du skal kjøpe krem- og steineroser, sistnevnte bør velges. Krem rødme absorberes raskt av huden på grunn av sin fettete konsistens.

Sok ze sparzonego gorącym mlekiem chrzanu jest doskonałym środkiem wybielającym i odkażającym twarz.

White Lily Tonic. Dette anlegget har egenskaper, takket være at brannsår gro raskere, helbrede sårene, znikają wrzody i krosty. Det brukes også i kosmetikk. Den hvite lilje tonic er også effektiv i kampen mot rynker og kviser.