Foreldre og "gammel hushjelp"

kvinne-parfyme“jeg har 26 år, så denne alderen, Jeg burde være gift nå. Det tenker i det minste foreldrene mine. Da jeg møtte en bestemt gutt, som de likte, de ønsket å få meg med en gang. De spør meg stadig, når jeg gifter meg med ham, selv om jeg absolutt ikke har noe for ham. Nylig begynte jeg å date Jack. Han er fin, hardtarbeidende, intelligent kjæreste, som begynner å bry seg om meg. Jeg antar noe for meg også Jeg kan føle ham, men jeg vil gjerne bli bedre kjent med ham før jeg tar en beslutning. Og foreldrene mine igjen: det er på tide, at hvordan vil jeg fortsette å lure, Jeg blir endelig en gammel hushjelp. Hvordan skal jeg fortsette. Jeg vil ikke fornærme foreldrene mine, men jeg skal gifte meg!”

Kan du fornærme foreldrene dine?. Vennligst fornær dem, fortelle dem tydelig, at de skal holde seg borte fra dine personlige forhold eller forlate dem en stund. jeg har en følelse, at du trenger litt ensomhet, å reflektere over deg selv og over denne viktigste avgjørelsen i våre liv. Konstant trussel, Foreldrenes samtaler og deres "surring" over hodet ditt bidrar ikke til en slik refleksjon. jeg tror, at etter denne pausen vil du komme hjem som en helt annen person.