Teletubisjon

TELETUBISJON

Noen ganger virker det for meg, Jeg går den enkle veien, fordi hver dag har Alan og jeg slike øyeblikk om dagen når vi ser på tegneserier sammen. Jeg pekte ordet sammen spesielt, fordi eventyrene våre ikke handler om det, at jeg slipper barnet løs foran TV-en, og i løpet av denne tiden har jeg litt sjelefred og kan gjøre noe. Alan blir lei av å se alene veldig raskt, men når vi ser på skjermen sammen og snakker om det vi ser på, er det helt annerledes.

Hvis temaet med å se på TV av barn var å google på nettet, det er den vanligste informasjonen, at små som Alan ikke skal bruke mer enn det foran TV-en 10 minutter om dagen. I teknologiens tidsalder er TV-en også et nettbrett om hverandre, eller datamaskin, fordi dette også er skjermer, som blant annet er for visning. Jeg pleide å skrive om dette emnet i TV-innlegget MOT BARN.
I dag ønsket jeg å fokusere mer på hvordan jeg kunne se, at det ville være greit. Alan og jeg har favorittprogrammene våre: de berømte Teletubbies, Goodnight Garden, Benio er sulten, Charlie og tall og eventuelle sanger.

Så det å se har noen konkret effekt, det skal være kreativt etter min mening, du må tilbringe litt tid med barnet og snakke om det vi ser på skjermen. Gjenta bevegelsene, navngi tegnene, dans noen ganger, klapp noen ganger. Takket være Teletubbies lærte Alan for eksempel å lage pappa for noen måneder siden, fordi Teletubbies gjør det “grønn”. Han begynte også å blåse kyss, når vi lærte å gjøre “O O”. Men Teletubbies største suksess er å lære å klemme, fordi Teletubbies ofte klemmer hverandre på passordet “tulimy” og det er dette slagordet som har kommet inn i våre liv og har vært med oss ​​i mange måneder.

Alt i alt kan hvert eventyr vi ser, skrives slik. Hver enkelt brakte noe til livet til Alan og mitt. jeg tror ikke det, at TV har dårlig innflytelse på barn, gitt, at vi lar barnet se relevante programmer og snakke om dem med barnet. Og det viktigste er å opprettholde kontrollen over piloten.

Vi har også tid til andre spill, selv om jeg liker det aller best når det er tid for uavhengig spill. Som du ser, føler Alan seg bra i sitt lille rike.

I dag fikk Alan et nytt superleketøy, som jeg alltid vil knytte til det faktum at det ble tildelt. Vel, et par av vennene mine for en tid tilbake: Ania og Andrzej kunngjorde, som de har for Alan “sulten”. På en eller annen måte hadde de ikke muligheten til å presentere dette leketøyet personlig, i tillegg passerte vi på en eller annen måte nylig (vi jobber sammen), til plutselig i dag en telefonsamtale og de spør hvor jeg er, meg på den, det i avdelingen min, i sin stilling, og de kom sammen, forårsaket en liten oppstyr, for et øyeblikk holdt alle mine medarbeidere pusten, fordi de trodde, det kommer en invitasjon, bare for et bryllup 🙂 og her viste det seg, at det ikke er litt UNGER i det hele tatt.

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Nødvendige felt er merket *