"Jeg elsker" – hvordan du skal fortelle henne?

skjørt“Jeg ble forelsket i en jente. Han er bekymretDet er jeg imidlertid, at det er ensidig kjærlighet. Er det, at vi er imot vekst og den såkalte. kroppsvekt, det kan skille oss fra hverandre og ikke la oss være sammen? jeg vet ikke, hvordan du skal fortelle henne og om du i det hele tatt skal si det? Hvordan henvende seg til henne?”

Vær så snill, sir, erfaring lærer, at kjærlighet overvinner slike hindringer. jeg vet ikke, om man bruker begrepet "vekst og den såkalte. kroppsvekt ", du mener det, at Herren er veldig stor og overvektig, og den valgte er liten og slank, eller omvendt. Men jeg vet, det uansett, hvilken av dere er tynn, og som er tykk - det er ingen hindring. Jeg kjenner dusinvis av par, der slike uforholdsmessigheter fungerer og… absolutt ingenting skjer. De er bare veldig vellykkede forhold.

Vennligst adresser jenta i henhold til dine følelser og tanker. Om den såkalte. Jeg anbefaler deg å glemme kroppsvekten.