Han har ansvaret, hun lytter

hodepine“Vi har vært gift siden 4 år Vi har en sønn på to år. Problemet mitt er det, at jeg aldri hadde blitt satt pris på i et ekteskap. Mannen min fortsetter å fortelle meg det, at han ikke elsker meg, at hvis det ikke var for ham, da hadde jeg ikke noe å spise, at jeg er hjemme hos ham, Så jeg har vær stille. Vi bor sammen med moren hans. Hun er alt for ham. Jeg derimot holder ikke kontakt med henne, fordi hun ikke godtar meg og sønnen min, selv om det er hennes eneste barnebarn. Hun hadde ikke engang taklet ham ennå. Mannen kommer hjem om kvelden og vil, ikke å snakke med ham i det hele tatt. Han sier, at det ikke er noe å snakke om med meg. Det var slik, at jeg ønsket å dra, men sa han, det uten barnen, og jeg orket ikke det… Hvorfor mannen ikke kan forstå, at han nå har en kone, barnet og vi skal være alt for ham?”

Damen kan hjelpe seg selv. Mitt råd er enkelt: vær så snill å pakke sekken, ta sønnen min i armene og gå ut av huset så raskt som mulig. Ingen vil hente barnet ditt, det er helt umulig. Å frata moren foreldrerettighetene i Polen, hun må bevises enten psykisk syk, eller praktisere hor, og foran barnet, fordi hvis barnet ikke ser det, det spiller ingen rolle i det hele tatt.

Så vær så snill, ikke vær redd for mannens ut-av-boksen og dumme trusler, bare løp så langt unna dette forholdet som mulig, som tilsynelatende er død og ikke viser noen gode tegn.