Hvorfor snakker ikke kona mi ærlig?

pan-bed“Vi lykkes, et kjærlig par, men innimellom hører jeg kommentarer som dette fra min kone: "Du oppfører deg upassende", "Du kler deg upassende", "For en gangs skyld kan du gjøre noe for meg". Når jeg prøver å dekode, hva han virkelig vil fortelle meg, hun begynner å bli sint. Så jeg gjør alt til en vits, og situasjonen blir raskt normal.”

Jeg har noen råd som ikke er for deg, men for kona. I stedet for å formulere reservasjonene dine på en intrikat måte, la ham snakke rett; f.eks.. "Hold gaffelen i venstre hånd", "Ikke bruk et grønt slips med oransje prikker med en lilla skjorte", "Vær så snill, kaste søpla”.

jeg anbefaler, at sans for humor er din forte, og det er derfor jeg tillot meg å spille i en leken tone. Dette er absolutt ikke et tegn på min ignorering av problemet. Motsetning, jeg tror, at ektefellens kommunikasjonsproblemer kan ødelegge til og med et fantastisk forhold.