Et barn på et sykehus med en forelder - hvordan overleve?

Et barn på et sykehus med en forelder - hvordan overleve ?

I forrige uke hadde vi "gleden" av å sove på sykehuset, på barneavdelingen.
Barn sutrer litt, noen ganger gråter de, men de sover oftere og kjeder seg bare.
På den annen side, foreldrene ... bare og eksklusivt for henne.

For mat. Hos sykepleierne, leger. På den knirkende sengen.

For mangel på leker for barn. På buede vegger.

Standard ;]

Hvert sekund sier - "Jeg orker det ikke mentalt".

Jeg begynte å lure på hva som foregikk. jeg er glad, at de ga meg et halvt og rent laken, at jeg kan bestille en middag for PLN 5, at jeg kan lage meg en kopp te, og viktigst av alt - at jeg kan være sammen med et barn som er syk!

Den samme fiskepastaen til frokost for tredje dag på rad ? Du vil ikke, så ikke gi det til barnet ditt, det er en butikk nede, kjøp en bolle, syltetøy og slutte å sutre. Ta vare på deg selv.
Sengetøyet passer ikke for deg? Ta med deg ditt eget hjemmefra. Ikke kjeft på sykepleieren, når denne gir deg et putevar med et lite hull.
Etc..

Foreldre med et barn på sykehuset - hvordan de har det ?

mamma, gjør meg bra
En toåring drikker kald cola etter hvert måltid, spiser alle slags Kinder-produkter mellom måltidene - godteri, sjokolade. Mor nekter hver gang, når kokken kommer med middag.
Han forklarer meg om kvelden, at hun vil at barnet skal oppleve sykehusoppholdet godt, så hun lar ham spise søtsaker. Normalt spiser han ikke søtt i det hele tatt. Sykehusmat er avskyelig og gir ikke babyen din det. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Jeg var stille.
Min lille spiste alt sykehuset tilbød ham. Jeg trengte ikke mate ham med noe. Jeg hadde ingen følelse, at jeg må kjøpe sjokolade til ham, for å få ham til å føle seg bedre. Det har aldri falt meg inn, fordi han likte det, at jeg er sammen med ham, at jeg sover om natten ved siden av, at han ikke er alene på et merkelig sted. Barnet oppfatter miljøet litt annerledes enn voksne.

Laptop, tablett, smarttelefon - en nødvendig vare
Jeg var livredd og ville gråte selv, når Fr. 23 en ett år gammel jente kunne ikke sove. Hun var så hysterisk, at de måtte gi beroligende midler. Og gråtingen startet rundt 19. Du kan se for deg ?
Hun gråt så hardt, at klærne hennes var gjennomvåt av svette.
I løpet av dagen så hun på eventyr. Datamaskinen var i barnesengen hennes hele dagen, bildene blinket kontinuerlig på skjermen. Da hun begynte å gråte om kvelden, foreldrene presset den bærbare datamaskinen med makt, ordtak: "Se et eventyr".
Jeg beundrer dem for tålmodigheten, fordi de ikke dukket opp på fire timer, at de er lei seg. Men jeg så ikke terroren heller, som om de hadde lignende handlinger med kvelden som sovner hver dag.

Jeg elsker kaos
Moren til en liten jente som var under ett år viste noe, det jeg ikke hadde forventet av en kvinne i livet mitt.
Hun hadde flere store vannflasker på skapet, cola, søte drikker - hver frisk. Pluss noen tallerkener med mat: på en nappet sandwich, på den andre kjernen og noen få druer, på en annen potet fra gårsdagens middag. Dokumenter, magasiner, baby fargestifter, ikke-drypp, flasker, tre typer melk. Kunne byttes ut uendelig. Frykt for å tenke, hva hun hadde i skapet. Babyjenta hennes hadde to store bokser med leker. Midt på dagen, alle lekene var spredt på gulvet. I løpet av runden gikk legen berserk og begynte å kalle henne et rot. Tror du, at hun ryddet opp ? Mannen var smartere, fordi han i det minste hadde satt alt på rad.
Men dette er ikke det eneste tilfellet. Folk som går til sykehuset tar altfor mye. Salene er veldig små, det er ofte nødvendig å dele disse trange områdene med flere foreldre og deres barn. Det er trist, at folk flest har dyp repetisjon hos andre.

Og hvordan skal de tåle det mentalt, siden de stadig er bekymret for sykehusforholdene og ulykken til barnet ? Bądź, Klem, lese eventyr, elsker og ikke tenker hver morgen: "Kanskje de slipper oss ut i dag". Jeg ville være gal. Uansett, etter noen dager begynte humøret til andre foreldre å smitte meg, og jeg mistet tålmodigheten, og med meg begynte barnet å vise tegn på nervøsitet. Det gjør ikke noe bra, og det lar deg absolutt ikke komme deg.

Heldigvis er vi allerede hjemme, og jeg trenger ikke se denne fødselsscenen. Hjertet mitt er ikke knust, når en mor skriker til babyen sin, fordi den lagde en tynn haug. Jeg trenger ikke å være høflig mot naboen, som mumler fra morgen til kveld hvor ille det er. Jeg trenger ikke knytte tennene sammen, når sykepleieren knurrer på meg, fordi jeg på forhånd antar at jeg er som de andre. Legeteamet er frekt. Jeg vet hvorfor - fordi småbarnsforeldre ble vant til det.

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Nødvendige felt er merket *