Er det baby kolikk?

Er det baby kolikk?

Spedbarnskolikk - diagnose
Det er veldig viktig å kjenne igjen kolikk og å skille den fra andre årsaker til at babyen din gråter. Det er mange detaljer på markedet, som hjelper til med å lindre ubehag forbundet med kolikk. Jeg avsto personlig fra å administrere stoffet så lenge som mulig ...
Observasjon:
-et barn gråter ? SÅ
-babyen krøller beina? SÅ
-barnet spent? SÅ
-barnet slipper gassen? SÅ
Vi kan ikke kalle det kolikk ennå!
Det viktigste symptomet, który utwierdzi nas w przekonaniu że to kolka to motvilje mot å suge brystet! Hvis babyen slutter å suge og gråter, kan vi forberede oss på tortur ved å gråte ...
Jordmoren min trøstet meg "babyen husker det ikke" ...

Babyer har ofte flatulens, hun slipper ofte gassen og gråter mens hun gjør det. Dette er noe nytt for ham, noe ukjent og muligens vondt. Når babyen fikk gass, satte jeg ham på magen og masserte ryggen forsiktig - han roet seg og han sovnet oftest. I ekstreme situasjoner slo jeg på tørketrommelen ... Etter endt utdanning 3,5 i uken i livet bestemte jeg meg for å mate 2 Espumisan dråper - like før mating. På denne måten forhindret jeg effektivt oppblåsthet og overflødig gass.
I Polen var problemet med gasser ganske lenge, fordi sønnen min ikke gikk ned i vekt etter mating, og den svelgede luften må ha rømt før eller senere ...

Ingen diett hjalp!! Eliminering av kumelk fra mors kosthold, da løste gluten ikke problemene med magen til babyen min. Jeg Jeg advarer mot elimineringskosthold, spesielt i postpartum-perioden! Til Gud, leger er unormale.. Jeg personlig utviklet en alvorlig anemi, Dessuten hadde jeg ikke krefter til å ta vare på den fortsatt gråtende babyen, Jeg vil ikke nevne hva som skjer med psyken til en sultende mor, som føler at hun er ute av kontroll og hele tiden gjør barnet sitt vondt. Jeg skyldte meg fortsatt - "magen hans gjør vondt fordi jeg spiste en gulrot ...", “Jeg hadde en sandwich med smør i går, det er sikkert gjennom smør ”og så videre. Som et resultat sluttet jeg å spise, og babyen gråt uansett ...
Debridat foreskrevet av barnelege hjalp oss heller ikke, i tillegg var det veldig irriterende å gi denne løsningen til en nyfødt ...

Jeg sluttet å høre på "kloke" råd fra leger og tok saken i mine egne hender. Jeg begynte å spise normalt - alt jeg ville ha i små mengder. Jeg masserte magen til sønnen min hver gang jeg hadde tid, kładłam go na brzuszku, også for natten (det er ingenting å være redd for!) og jeg ga ham en probiotika!
Etter en uke forsvant problemet med gasser for alltid!

Hvordan takle det?

  • magemassasje;
  • å sette babyen på magen så ofte som mulig, spesielt før mating (magen masserer seg selv, og gassene slipper fritt ut);
  • 3 daglig eliminering diett - f.eks.. vi mistenker at eplet spist av moren var skadelig. De neste tre dagene spiser vi ikke epler og ser på. Når det ikke er noen forbedring, vi eliminerer et annet produkt og spiser eplene etter eget ønske,
  • meierifritt kosthold (vi legger til side alle produktene som inneholder melk i maks. 2 uker. Etter denne tiden introduserer vi sakte melken i mors kosthold - naturlig yoghurt, kefir);
  • uttrykke spedbarnsmelk, które zawiera najwięcej laktozy i może powodować nadmierne gazy – Jeg anbefaler det absolutt!! Det var mye mindre gasser.
  • poić dziecko herbatką z kopru włoskiego HIPP (helst i poser - ikke sukker) bądź herbatką Plantex
  • en ammende mor skal drikke mye - vann, mynte te, kamille, balsam, grønn te, fennikel ...
  • no i w ostateczności medisiner fra apotekJeg: Espumisan, Sab Simplex, Bobotisk, Gripe vann, Delicol, Infacol, probiotika
Osobiście przetestowałam Espumisan i probiotyk BioGaia. Jordmoren forsikret meg, at jeg trygt kan gi lille Espumisan i en større dose enn det som står i brosjyren. Sab Simplex får skryt, men sammensetningen skiller seg ikke fra Espumisan, a jest skuteczny bo za granicą obowiązują zwiększone dawki to taka ciekawostka..
BioGaia probiotisk viste seg å være perfekt ... Jeg angrer, at jeg ikke bestemte meg for ham med en gang. Bare i 5 i uken i livet begynte vi å akseptere dette miraklet og det er over 2 uker har gassproblemet blitt glemt. Vi slapp heller å vente på ferdigstillelse 3 levemåned - for som de sier, eventuelle mageproblemer kan fortsette å fullføres 3 mc.

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Nødvendige felt er merket *