Hvorfor spiser barn chips?, de drikker cola og nekter å spise middag ?

Hvorfor spiser barn chips?, de drikker cola og nekter å spise middag ?

jeg spør! Hvorfor spiser barn chips??! Hvorfor ser jeg et barn under ett år så ofte?, sitter i en vogn med en pakke Lays?

Er det virkelig så vanskelig å finne på en matbit for et barn ?

"Det er bare en bakt potet"

… Sikker. Poteten er til og med sunn, fordi den har vitamin C.. Kun, at denne poteten smaker annerledes på en eller annen måte. Den er full av krydder med ubeskrivelig opprinnelse, mononatriumglutamat og en enorm mengde salt. Salt holder på vann i kroppen, som alle vet.

Etter sjetongene vil du drikke, så…

"Kjære, vil du drikke?”

... Tar frem en flaske cola. Før det tar hun en slurk fra gwent selv, sette et eksempel for barnet.

Jeg så åringen med Cola en gang, oftere er det smaksatt vann. Vann fullt av sukker, fargestoffer og andre kjemikalier, som produsenten ikke skriver på etiketten, fordi det forekommer i ubetydelig mengde. Uansett hvor lite, viktig at det er og at det er vanedannende.

Jeg vil fortelle deg om interessante fakta, det etter nedleggelsen av en viss gruve, gruvearbeidere, som jobbet der, døde snart. Hvorfor? Viste seg, at det var spor etter arsen i gruven. Kroppen ble vant til giften, og da hun var borte ... fulgte døden.

Spis gulroten, Vær så snill"

... og spør deg selv, jeg vil ikke spise uansett. En pakke chips fylt med en søt drink og så forvirret magen. Jeg har over 600kcal på måleren, og du gir meg en gulrot, noen brikker, smakløs, ingen smak, uten uttrykk.

Kanskje en nutella sandwich? Eller sjokoladepannekaker "

... Og når jeg spiser, Jeg får et godteri?

jeg er redd! Og i en slik grad, at jeg ikke orket de siste dagene ... Jeg ble ført bort. Jeg holdt tappert opp, jeg bet tungen min, men jeg kunne ikke unngå å se på den måten, hjertet mitt begynte å stikke, og tårene fylte øynene mine, da jeg så små hender som lette etter en annen brikke i en XXL plastpose. Foreldre nippet til øl på fluktstoler og senket bare barna innimellom.

Hva skjedde et øyeblikk tidligere ? Den lille gråt: "Mamma å spise", Vel, hun fikk noe å spise ...

Bunen var ikke i butikken ? Yoghurt ? Risvaffel ? Epler ? jeg spør ?!

Jeg vet, at det blir en skandale, fordi folk er unormale. De forsvarer sine feilplasserte rettigheter, det er umulig å lytte til dette tullet.

“Dette er babyen min, hva skjer med dette "

... Jeg ønsker med alle krefter, å bli tatt fra deg, ble matet grønnsakssuppe, blåbærdessert, vannet med fersk fruktjuice.

“Han er en masete spiser, jeg er glad, at han i det hele tatt vil spise noe "

... Og dette er oftest tilfelle.

Det er mange barn i nabolaget mitt. Babyer, førskolebarn, skolebarn ... og gjett hva? 80% hun er feit.

jeg lo! Om vinteren så jeg det ikke, fordi jakker, skjerf, hatt eller de forlot ikke huset i det hele tatt. Men nå ... når jeg ser en 8 år gammel jente med to smultringer, stor rumpe og deformerte ben, BLODET FLYTTER MEG.

Jeg tenkte lenge på saken hennes, fordi jeg kan se henne i bakgården, allerede Fr. 9 om morgenen og ettersom været er gunstig, går det mellom bosetninger til 22. Hun har mange venner, og hun er overalt. Hvorfor er hun så feit ?

Første situasjon: Fra balkongen serverer mor en stor bolle med pannekaker / pannekaker / dumplings (så, når det er varmt spiser han lunsj på benken foran blokken)

Situasjon to: Jeg møter henne i butikken. En pakke chips, rosiner i sjokolade, bar og juice Kubuś. Jeg tror - han vil sannsynligvis dele det med vennene sine. NEI. Spiser alt foran butikken!

Situasjon tre: sitter under balkongen og spiser is fra en liter beholder. Jeg vet ikke om det var fullt, om hun spiste en liter eller bare halvparten.

Situasjon fire: står under buret og ringer til venninnen: “Du kommer ut? (...) men ta noe å spise!”

Og alt klart ...

etter min mening:

Førskolebarn får dårlig næring på grunn av foreldrenes skyld, og faktisk fra deres dårlige spisevaner, mangel på kunnskap, eller tid til å tilberede et måltid eller dine egne bisarre teorier om mat.

Skolebarn blir fete, fordi de får penger fra foreldrene sine, og de kontrollerer ikke hva pengene brukes på; fordi kollegaer spiser; fordi skolebutikken frister med delikatesser; fordi å spise et eple i en pause er synd og det er bedre å spise en bolle.

Jeg holder meg ikke til babyer.

Spis sjetongene selv(en) og gi barnet en agurk, gulrot, Kålrabi hakket i strimler eller bare kjøp tørt brød og kefir. Ikke bytt flisen med saltpinner, fordi det er nesten det samme eller verre. Gi vann å drikke, kompotter, juice presset fra frukt / grønnsaker. Det er mange muligheter!

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Nødvendige felt er merket *