Å uttrykke melk

Å uttrykke melk

Jeg er den lykkelige eieren av bryster fulle av melk.
Jeg kan ikke huske at jeg hadde noen problemer med å uttrykke nok melk. Da jeg hadde matbelastning, Jeg kunne mate nyfødt. W 3 I løpet av måneden min sønn levde, ble amming fullstendig normalisert, og jeg kunne fortsatt ta 150 ml av på en gang, noen ganger til og med 200 ml melk, og det er fra ett bryst!!

Hvordan gjør jeg det?

  • med brystpumpe!*
  • Jeg pumper morgen, brystene er fyldigere etter natten, spesielt på scenen når babyen sover flere og flere timer.
  • en time / to etter mating av sønnen, Jeg strekker meg etter brystpumpen og Jeg henter melk fra brystet, som ikke ble tømt;
  • noen ganger Jeg satte sønnen min på det ene brystet de neste to matingene. Da er det andre brystet så fullt, at jeg klarer å trekke ut 200 ml på et øyeblikk
  • hvis han trenger melk akkurat nå (fordi f.eks.. Jeg må forlate huset lenger, og det var ikke planlagt) jeg bruker metode 77-55-33 (i korte trekk: 7min blir trukket fra venstre bryst, 7min fra høyre bryst, 5min til venstre, 5min til høyre, 3min til venstre, 3 min til høyre) - veldig tidkrevende.
  • melk Jeg trekker den inn i flasken og legg den i en termopose, når melken drikkes innen 3 timer;
  • melk Jeg drar den i containere og legg den inn kjøleskap, når jeg skal bruke dem innen 24 timer; (Angivelig kan du oppbevare den i kjøleskapet i 78 timer, men jeg trener ikke på det - sønnen min pleide å lage grønn bauk etter slik melk)
  • melk Jeg drar den i containere og legg den inn kjøleskap med frysere, når jeg lager opp i en uke. Jeg beskriver alltid den daterte containeren. Den lagrer ikke slik mat lenger enn 10 dager. Du kan oppbevare 6 måneder i frysere, Dessverre har jeg ikke en.
* brystpumpe gjør livet lettere!! Jeg hørte ikke på din mening, at det er en unødvendig mors gadget, det er synd om pengene, at det en gang ikke var noen brystpumper, og kvinnene taklet ... Ja, taklet, men nå har vi nye muligheter, så la oss utnytte dem! Jeg hadde gleden av å uttrykke overflødig melk for hånd (Jeg var på tur og brystene mine strakk bh’en, melk lekker fra brystvortene, og jeg hadde ikke brystpumpe med meg) - Jeg beviste meg, det kan du. MEN det krever litt øvelse, Jeg følte fortsatt at brystene mine var fulle, dessuten gjorde jeg sannsynligvis feil fordi jeg følte meg litt stillestående.

Legg igjen et svar

e-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Nødvendige felt er merket *