Huden är inte bara kroppens täckning

gammal kvinnaHuden består av överhuden, dermis och subkutan vävnad. Överhuden skyddar mot bakterier, som visas, när skyddslackan är skadad genom användning av alkaliska tvålar. Dermis är gjord av flexibla fibrer, som är ansvariga för dess elasticitet och fasthet. Om de är slappa och svaga, då uppstår rynkor och fåror. Den subkutana vävnaden består av kluster av fettceller och innehåller vävnadsvätska.

Pulver används för att matta och släta ut huden. Lösa pulver är bäst, som är enklast att applicera och sprida, vad vi gör med borstar, med svampar eller klappa i huden med fingertopparna. Borstar och svampar, som är livsmiljön för bakterier, tvättas i varmt vatten med tillsats av diskmedel eller tvål.
Orsaken till mjäll är användningen av olämpliga schampon, Färg, dålig näring och för frekvent användning av torktumlare, som gör huden torr.

Om det finns purulent eksem på baksidan, bör tvättas med en sodalösning | rengjord. Borstar och vassa handskar ska inte användas. Vi kan tvätta fläckar med salicylalkohol. Bad i vatten och med tillsats av kaliumpermanganat rekommenderas.

Att välja när du köper grädde och stenrosor, den senare bör väljas. Krämrodnad absorberas snabbt av huden på grund av dess fet konsistens.

Sok ze sparzonego gorącym mlekiem chrzanu jest doskonałym środkiem wybielającym i odkażającym twarz.

White Lily Tonic. Denna anläggning har egenskaper, tack vare vilka brännskador läker snabbare, läka såren, znikają wrzody i krosty. Det används också i kosmetika. Den vita liljan tonic är också effektiv i kampen mot rynkor och akne.