Föräldrar och "gammal hembiträde"

kvinna-parfym“jag har 26 år, så den här åldern, Jag borde vara gift nu. Det är åtminstone vad mina föräldrar tycker. När jag träffade en viss pojke, som de gillade, de ville få mig direkt. De frågar mig ständigt, när jag gifter mig med honom, även om jag har absolut ingenting för honom. Nyligen började jag dejta Jack. Han är snäll, hårt arbetande, intelligent pojkvän, som börjar bry sig om mig. Jag antar att något för mig också Jag känner honom, men jag skulle vilja lära känna honom bättre innan jag fattar ett beslut och mina föräldrar igen: det är dags, att hur ska jag fortsätta undra, Jag blir äntligen en gammal piga. Hur ska jag gå vidare?. Jag vill inte förolämpa mina föräldrar, men jag ska gifta mig!”

Får du förolämpa dina föräldrar. Vänligen förolämpa dem, berätta för dem tydligt, att de ska hålla sig borta från dina personliga affärer eller lämna dem en stund. jag har en känsla, att du behöver lite ensamhet, att reflektera över dig själv och om detta viktigaste beslut i våra liv. Ständigt hot, Dina föräldrars prat och deras "surrande" över huvudet bidrar inte till en sådan reflektion. Jag tror, att efter denna paus kommer du hem som en helt annan person.