Teletubision

TELETUBISION

Ibland verkar det för mig, Jag går den enkla vägen, för varje dag har Alan och jag sådana stunder under dagen när vi tittar på tecknade serier tillsammans. Jag pekade ut ordet speciellt tillsammans, eftersom våra tittande sagor inte handlar om det, att jag släpper ut barnet framför TV: n, och under den här tiden har jag lite sinnesfrid och kan göra något. Alan blir trött på att titta ensam mycket snabbt, men när vi tittar på skärmen tillsammans och pratar om vad vi tittar på är det helt annorlunda.

Om ämnet att titta på TV av barn var att google på nätet, det är den vanligaste informationen, att små som Alan inte borde spendera mer än det framför TV: n 10 minuter om dagen. I teknikens tid är TV: n också en surfplatta omväxlande, eller dator, eftersom det här också är bildskärmar, som bland annat är för visning. Jag brukade skriva om detta ämne i TV-inlägget MOT BARN.
Idag ville jag fokusera mer på hur man tittar, att det skulle vara okej. Alan och jag har våra favoritprogram: de berömda Teletubbies, Goodnight Garden, Benio är hungrig, Charlie och siffror och alla låtar.

Så att titta på har någon konkret effekt, det borde vara kreativt enligt min mening, du måste spendera lite tid med barnet och prata om vad vi ser på skärmen. Upprepa gesterna, namnge karaktärerna, dansa ibland, klappa ibland. Tack vare Teletubbies lärde sig Alan till exempel att göra pappa för några månader sedan, eftersom Teletubbies gör det “grön”. Han började också blåsa kyssar, när vi lärde oss att göra “O O”. Men Teletubbies största framgång är att lära sig krama, eftersom Teletubbies ofta kramar varandra om lösenordet “tulimy” och det är denna slogan som har kommit in i våra liv och har varit med oss ​​i många månader.

Sammantaget kan varje saga vi tittar skrivas så här. Var och en förde något till Alans och minas liv. jag tror inte det, att TV har ett dåligt inflytande på barn, förutsatt, att vi låter barnet titta på relevanta program och prata om dem med barnet. Och det viktigaste är att behålla kontrollen över piloten.

Vi har också tid för andra spel, även om jag gillar det mest när det är dags för självständigt spel. Som du ser känns Alan bra i sitt lilla kungarike.

Idag fick Alan en ny superleksak, som jag alltid kommer att associera med det faktum att det tilldelas. Ett par av mina vänner för en tid sedan: Ania och Andrzej meddelade, som de har för Alan “hungrig”. På något sätt hade de inte möjlighet att presentera den här leksaken personligen, Dessutom passerade vi på något sätt varandra nyligen (vi arbetar tillsammans), tills plötsligt idag ett telefonsamtal och de frågar var jag är, mig på det, det i min avdelning, i sin position, och de kom tillsammans, orsakade en liten uppståndelse, för ett ögonblick höll alla mina medarbetare andan, för att de trodde, det kommer att bli en inbjudan, bara för ett bröllop 🙂 och här visade det sig, att det inte finns lite HUNGER alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *