"Jag älskar" – hur man berättar för henne?

kjol“Jag blev kär i en tjej. Han är oroligJag är dock, att det är ensidig kärlek. Är det, att vi är emot tillväxt och det så kallade. kroppsvikt, det kan skilja oss och inte låta oss vara tillsammans? jag vet inte, hur man berättar för henne och huruvida man ska säga det alls? Hur man adresserar henne?”

Snälla herrn, erfarenhet lär, att kärlek övervinner sådana hinder. jag vet inte, om man använder termen "tillväxt och den så kallade. kroppsvikt ", du menar det, att Herren är väldigt stor och överviktig, och den utvalda är liten och tunn, eller tvärtom. Men jag vet, det spelar ingen roll, vilken av er är mager, och som är tjock - det är inget hinder. Jag känner till dussintals par, där sådana oproportioner fungerar och… absolut ingenting händer. De är bara mycket framgångsrika relationer.

Vänligen adressera tjejen enligt dina känslor och ditt sinne. Om det så kallade. Jag råder dig att glömma din kroppsvikt.