Uttrycka mjölk

Uttrycka mjölk

Jag är den lyckliga ägaren av bröst fulla av mjölk.
Jag kommer inte ihåg att jag hade några problem med att uttrycka tillräckligt med mjölk. När jag hade mycket mat, mogłabym wykarmić odział noworodków. W 3 Under månaden av min sons liv normaliserades amningen helt, och jag kunde fortfarande ta 150 ml av på en gång, ibland till och med 200 ml mjölk, och det är från ett bröst!!

Hur gör jag det?

  • med en bröstpump!*
  • odciągam pokarm morgon-, brösten är fylligare efter natten, särskilt i det skede när barnet sover fler och fler timmar.
  • en timme / två efter att ha matat sonen, sięgam po laktator i Jag extraherar mjölk från mitt bröst, som inte tömdes;
  • niekiedy Jag satte min son på ett bröst för de nästa två matningarna. Då är det andra bröstet så fullt, att jag kan extrahera 200 ml på ett ögonblick
  • om han behöver mjölk just nu (eftersom t.ex.. Jag måste lämna huset längre, och det var inte planerat) stosuję metod 77-55-33 (i korthet: 7min dras från vänster bröst, 7min från höger bröst, 5min till vänster, 5min till höger, 3min till vänster, 3 min till höger) - fruktansvärt tidskrävande.
  • mjölk ściągam do butelki i wkładam do torby termoizolacyjnej, när mjölken är full inom 3 timmar;
  • mjölk Jag drar den i behållare i wkładam do kylskåp, när jag ska använda dem inom 24 timmar; (Förmodligen kan du förvara den i kylen i 78 timmar, men jag tränar inte på det - min son brukade göra grön bajs efter sådan mjölk)
  • mjölk Jag drar den i behållare i wkładam do kylskåp, gdy robię zapas na tydzień. Jag beskriver alltid den daterade containern. Den lagrar inte sådan mat längre än 10 dagar. Du kan hålla 6 månader i frysar, Tyvärr har jag inte en.
* laktator ułatwia życie!! Jag lyssnade inte på din åsikt, att det är en onödig mammas grej, det är synd om pengarna, att det en gång inte fanns några bröstpumpar och kvinnorna klarade ... Ja, klarat, men nu har vi nya möjligheter så låt oss utnyttja dem! Jag hade nöjet att uttrycka överflödig mjölk för hand (Jag var på resa och mina bröst sträckte min behå, mjölk läckte från bröstvårtorna, och jag hade ingen bröstpump med mig) - Jag bevisade mig själv, att du kan. MEN det krävs lite övning, Jag kände fortfarande att mina bröst är fulla, poza tym robiłam to chyba niepoprawnie bo zrobił mi się lekki zastój.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *