Vad till lunch för ett barn och en bebis ? Snabb middag

Vad till lunch för ett barn och en bebis ? Snabb middag

Fungerar i ett företag. Heltid, ofta övertid. Det tar mig en timme att resa till jobbet på ett sätt (oavsett om jag reser med kommunikation, med bil eller på cykel ... även om jag nyligen gungade och jag var på cykel på 50 minuter ;sid)

Zatem… nie ma mnie w domu około 10h. Cudnie. jag hatar detta! När jag inte fick barn, Jag brydde mig inte. Jag gillade efter 10 under arbetstiden, gå till gymmet och jag var hemma 21, 22 . Cóż..

Du vet vad jag gör när jag kommer hem efter jobbet? Jag slänger allt i hörnet, jag tvättar mina händer, Jag byter till träningsbyxa och rusar till köket för att laga middag nästa dag. Under tiden leker jag med det längtande barnet, Jag pratar med min man, Jag tittar på nyheterna och tänker på livet. Det är bråttom, men så snart jag kommer över det har jag tid för alla ...

Mam parę sposobów na przyspieszenie działań. Det viktigaste är lunch för barnet! Musi być i basta. Ett hungrigt barn kan inte gå. Vi kommer att klara det på något sätt, även om jag måste erkänna det, att det är trevligt att äta en varm middag i ett ögonblick av fred.

Vad för en middag för ett barn?

Opracowałam metodę na szybki pożywny obiadek dla dziecka. Grönsakssoppa a`la aleo to mój number one i zawsze ją robię gdy nie mam pomysłu albo brakuje czasu.

Grädde soppor są nielubiane przez moich chłopaków, så jag ska inte skriva om dem idag.

Tycka om, att mitt barn är man, to zupa musi być gęsta. Jag gör det ibland, att jag lägger tätt på tallriken och häller de sällsynta i koppen – dzieciok uwielbia takie zestawienie! Jag plockar en grönsak med en gaffel och tvättar ner den med en soppa

Tär grönsaker, ränder eller skivor. Jag tar vad jag har hemma eller så lyckades jag köpa det på väg hem från jobbet.

jag kommer lägga till, że zawsze w pogotowiu mam fryst broccoli, blomkål och spenat.

Jak mam mięsko to gotuje warzywa na wywarze mięsnym albo jak mam kaprys to kött dorzucam do wywaru warzywnego.

Vanligtvis tillsätts det i soppan pasta, ris, hirs, kasze pęczak lub po prostu ziemniaczek. Det händer, że przygotowane danie aż się prosi o bovete, så jag ger detta till min lilla sötnos. Wszelkiego rodzaju mosa, hemlagade nudlar też warto robić dla urozmaicenia. Det tar bara att förbereda de gjutna klimparna 3 minuter.

No to przykładowy obiad nr1: morot, seler, broccoli, blomkål, pasta

lunch nr 2: broccoli, blomkål, potatis, en bit kalkonbröst

lunch nr 3: morot, seler, persilja, för, tomater

lunch nummer 4: kycklingbröst, ris, tomater, morot, persilja

lunch nr 5: cukinia, morot, för, peppar, tomat

etc.. etc.. kan kombineras oändligt.

Interesuje Was exekveringstid ?

Och detta beror till stor del på dina skärförmåga. Jag har blivit så skicklig, att det tar mig att förbereda grönsaker för matlagning 5 minuter. Matlagning görs av sig själv, det är dags att städa upp, tvätt eller nöjen ;sid

Grönsakerna ångas eller i vattnet. Men när han lagar mat i vatten, så jag försöker hålla det här vattnet så lite som möjligt och det kommer ut härdat. Situationen är annorlunda när jag lagar soppa med köttbuljong, för då ser det mer ut som en soppa än ett botemedel.

Det är viktigt att börja med att laga hårda grönsaker. Till exempel lägger jag en morot först. Jag lagar ett ögonblick för att mjuka upp det lite och tillsätt zucchini. Tack vare detta kokas båda grönsakerna jämnt och zucchinin förvandlas inte till grädde.

Pasta, gryn, Jag lägger riset i soppan. Han lagar sällan separat - tror jag, att situationen kräver det eller att jag inte har något emot att smutsa till en annan kruka.. Som med grönsaker - det tar lång tid att laga mat, så jag lade in den i början; pasta är express, Jag satte in i slutet; hirs är också snabb, kasta in innan slutet etc etc..

Takie danie można spokojnie ugotować i två dagar. Ja przekładam do pojemników (500ml) i wkładam do lodówki.

Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *