Varför äter barn chips, de dricker cola och vägrar att äta middag ?

Varför äter barn chips, de dricker cola och vägrar att äta middag ?

jag frågar! Varför äter barn chips?! Varför ser jag ett barn som är yngre än ett år så ofta?, sitter i en vagn med ett paket Lays?

Är det verkligen så svårt att komma på ett mellanmål för ett barn ?

"Det är bara en bakad potatis"

… Säker. Potatisen är till och med frisk, eftersom det har vitamin C.. Endast, att denna potatis smakar annorlunda på något sätt. Den är full av kryddor av icke-beskrivande ursprung, mononatriumglutamat och en enorm mängd salt. Salt behåller vatten i kroppen, som alla vet.

Efter chipsen vill du dricka, så…

"Sötnos, vill du dricka?”

... Tar fram en flaska koks. Innan det tar hon en klunk från gwent själv, föregå med gott exempel för barnet.

Jag såg årsmannen med Coke en gång, oftare är det smaksatt vatten. Vatten fullt av socker, färgämnen och andra kemikalier, som tillverkaren inte skriver på etiketten, eftersom det förekommer i en försumbar mängd. Oavsett hur lite, viktigt att det är och att det är beroendeframkallande.

Jag berättar om intressanta fakta, det efter stängningen av en viss gruva, gruvarbetare, som arbetade där dog snart. Varför? Visade sig, att det fanns spår av arsenik i gruvan. Kroppen vände sig vid giftet, och när hon var borta ... följde döden.

Ät moroten, Snälla du"

... och fråga dig själv, jag kommer inte äta ändå. Ett paket chips fylld med en söt drink och så förvirrad magen. Jag har över 600kcal på mätaren, och du ger mig en morot, lite chip, smaklös, ingen smak, utan uttryck.

Kanske en nutellasmörgås? Eller chokladpannkakor "

... Och när jag äter, Jag får en godis?

jag är rädd! Och i sådan utsträckning, att jag inte tål det de senaste dagarna ... jag bar mig bort. Jag höll modigt, Jag bet i tungan, men jag kunde inte låta bli att blicka så, mitt hjärta började sticka, och tårar fyllde mina ögon, när jag såg små händer leta efter ett annat chip i en XXL-plastpåse. Föräldrar smuttade på öl på solstolar och sänkte bara då och då sina barn.

Vad som hände ett ögonblick tidigare ? Den lilla grät: "Mamma att äta", ja, hon fick något att äta ...

Bullen var inte i butiken ? Yoghurt ? Risvaffel ? Äpplen ? jag frågar ?!

jag vet, att det kommer att bli en skandal, eftersom människor är onormala. De försvarar sina felplacerade rättigheter, det är omöjligt att lyssna på det här bullret.

”Det här är min bebis, vad händer med det här "

... Jag önskar med all min kraft, att tas från dig, matades grönsaksoppa, blåbär efterrätt, vattnas med färsk fruktjuice.

”Han är en noga ätare, jag är glad, att han vill äta någonting alls "

... Och så är det oftast.

Na moim osiedlu jest bardzo dużo dzieci. Bebisar, förskolebarn, skolbarn ... och gissa vad? 80% hon är fet.

Jag skrattade! På vintern såg jag det inte, eftersom jackor, scarf, hatt eller de lämnade inte huset alls. Men nu ... när jag ser en 8-årig tjej med två munkar, stor röv och deformerade ben, BLODET FLYTTER MIG.

Jag tänkte länge på hennes fall, eftersom jag kan se henne i trädgården, redan fr.o. 9 på morgonen och eftersom vädret är gynnsamt går det mellan bosättningar till 22. Hon har många vänner och hon är överallt. Varför är hon så fet ?

Första situationen: Från balkongen serverar mamma en stor skål med pannkakor / pannkakor / klimpar (så, när det är varmt äter han lunch på bänken framför kvarteret)

Situation två: Jag möter henne i butiken. Ett paket chips, russin i choklad, bar och juice Kubuś. Jag tror - han kommer nog att dela det med sina vänner. NEJ. Äter allt framför butiken!

Situation tre: sitter under balkongen och äter glass från en litersbehållare. Jag vet inte om det var fullt, om hon åt en liter eller bara hälften.

Situation fyra: står under buren och ringer till sin vän: ”Du kommer ut? (...) men ta något att äta!”

Och allt klart ...

enligt min åsikt:

Förskolebarn får dålig näring på grund av sina föräldrars fel, och faktiskt från deras dåliga matvanor, brist på kunskap, czy też czasu na przygotowanie posiłku bądź własnych udziwnionych teorii na temat jedzenia.

Skolbarn blir tjocka, eftersom de får pengar från sina föräldrar, och de styr inte vad pengarna spenderas på; eftersom kollegor matar; eftersom skolbutiken frestar med delikatesser; för att äta ett äpple under en paus är synd och det är bättre att äta en bulle.

Jag håller inte fast vid spädbarn.

Ät chipsen själv(a) och ge barnet en gurka, morot, Kålrabi hackad i remsor eller köp bara torrt bröd och kefir. Byt inte ut flisen med saltpinnar, eftersom det är nästan detsamma eller värre. Ge vatten att dricka, kompott, juice pressad från frukt / grönsaker. Det finns många möjligheter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *