Sundhedssirup - hjemmelavet, gennemprøvet og for børn

Sundhedssirup - hjemmelavet, gennemprøvet og for børn

Sygesæsonen er i fuld gang. Indtil nu var dette emne ukendt for os, men noget brækkede pludselig, knækkede, brød sammen, jakkolwiek by to nazwać. Dette er den tredje uge med at være syg – dla małego dziecka to spory wysiłek.

Vi ser om morgenen med smerte, hvordan børn går i børnehaven. Vi havde ikke engang tid til at gå til tilpasningskurserne. Feberen kom dagen før, og så var der hospitalet, forskning, læger, anbefalinger og endelig beslutningen om at administrere et antibiotikum.

Med venlig hilsen? jeg har fået nok! Jeg er skide forbanna. Hvordan jeg hører ham hoste midt om natten, det er mit blod, der oversvømmer mig. Alle, som havde kontakt med ham i august beskyldes af mig for at inficere vira, bakterier og andre forbandede ting ;> wrrry pas på!

Jeg bliver endda irriteret over at spørge om min søns helbred. Du kan se - jeg har en træningsdragt, umalet, Jeg har fedtet hår, Jeg tror jeg sidder hjemme i plejen og tørrer fedtet af en lille mand, hvad ikke? Først takkede jeg dig for din interesse, Jeg fortalte dig, hvor bekymret jeg var, Jeg følte, at andre også brydde sig om min skæbne, og jeg er ikke alene. wrrry Nu undgår jeg folk, fordi jeg ikke vil tale mere, det endnu ikke, at han stadig er syg, at han hostede, nyser og græder igen og igen.

Jeg var så sur, at jeg gik på markedet, Jeg købte løg, rødbeder, hvidløg, ingefær, cytryn i innych zabijaków zarazków. Jeg kom hjem i kampstemning - jeg helbreder ham selv bedre!

Rødbedsirup

Ansøgning:

I anæmi, under virale og bakterielle sygdomme. I forkølelse, hoste.

Roegenskaber:

Højt i jern og folsyre, forhindrer anæmi. Det har anti-kræft egenskaber. Det hjælper i kampen mod vira, styrker kroppens immunitet, hjælpsom ved hoste - har slimløsende egenskaber.

Forberedelse:

Skræl den rå rødbeder og rasp den eller skær den i skiver, som du foretrækker. Arranger i en krukke og dæk med sukker eller tilsæt honning og citronsirup. Læg et par timer til side.

Server en teskefuld sirup om morgenen og aftenen.

Løgsirup

Ansøgning:

Øvre luftvejsinfektioner (faryngitis, betændelse i paranasale bihuler, laryngitis, bronkitis osv.)

Egenskaber for løg:

Det har antibiotiske egenskaber, ødelægger bakterier. Det forhindrer infektioner og hjælper med at helbrede sår. Det har en slimløsende og antiinflammatorisk virkning.

Forberedelse:

Skræl løgene og hak fint. Læg det i en krukke og dæk med sukker eller honning og citronsirup. Afsæt til 12 h.

Server en teskefuld sirup om morgenen og aftenen.

 

Hvidløgssirup

Ansøgning:

Forkølelse og influenza. Styrkelse af immunitet.

Ejendomme:

Działanie przeciwwirusowe. Naturalny antybiotyk.

Forberedelse:

Skær hvidløgene i terninger, læg i en krukke og hæld citronsaft og lidt vand. Du kan tilføje honning. Afsæt til en dag eller to.

Server en teskefuld om dagen

Selleri sirup

Ansøgning:

Øvre luftvejsinfektioner. Kaszel. Styrkelse af immunitet.

Selleri egenskaber:

Det har en masse mineralsalte og vitaminer.

Forberedelse:

Skær selleri i skiver. Læg det i en krukke og dæk det med sukker eller tilsæt honning og citronsirup. Afsæt til et par, flere timer.

Server en teske om morgenen og aftenen.

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret *