Hvorfor kan vi ikke få en baby?

gravid-datamaskinkvinne“Jeg vet, det når det viser seg, at jeg ikke kan gi mannen min et barn, vil gå vekk fra meg. Er det noen sjanse for oss??”

Du ber om det umulige. Jeg kan ikke svare på spørsmålet, vil du kunne bli gravid, fordi jeg ikke vet årsakene, som du er barnløs for. Jeg vet en ting – slike situasjoner er ekstremt sjeldne, der menn forlater partnerne utelukkende pga, at de ikke kan
Få barn. De opplever absolutt mangelen på et barn like mye som kvinner, men i slike situasjoner er det det som deprimerer dem mest, at konene deres er veldig misfornøyde med det. Hvis saken om å få et barn er så viktig for deg, om holdbarheten i forholdet ditt kan avhenge av det, og om legene bekreftet det, at du ikke vil kunne bli gravid, Jeg foreslår at du vurderer adopsjon. Jeg forsikrer deg, det ekteskapet, som adopterer et barn, de er like glade som disse, som har sine egne barn.