Hälsosirap - hemlagad, beprövad och för barn

Hälsosirap - hemlagad, beprövad och för barn

Sjukperioden är i full gång. Hittills var detta ämne okänt för oss, men något bröt plötsligt, knäppte, gick sönder, jakkolwiek by to nazwać. Detta är den tredje veckan av att vara sjuk – dla małego dziecka to spory wysiłek.

Vi ser på morgonen med smärta, hur barn går till dagis. Vi hade inte ens tid att gå till anpassningskurserna. Febern kom dagen innan, och sedan var det sjukhuset, forskning, läkare, rekommendationer och slutligen beslutet att administrera ett antibiotikum.

vänliga hälsningar? Jag har fått nog! Jag är jävla förbannad. Hur jag hör honom hosta mitt på natten, det är mitt blod som översvämmer mig. Alla, som hade kontakt med honom i augusti anklagas av mig för att ha infekterat virus, bakterier och andra jävla saker ;> wrrry se upp!

Jag blir till och med irriterad över att fråga om min sons hälsa. Du kan se - jag bär en träningsoverall, omålad, Jag har fett hår, Jag antar att jag sitter hemma i vården och torkar fett av en liten man, vad inte? Först tackade jag dig för ditt intresse, Jag sa hur orolig jag var, Jag kände att andra också brydde sig om mitt öde och jag är inte ensam. wrrry Nu undviker jag människor, för jag vill inte prata längre, det ännu inte, att han fortfarande är sjuk, att han hostade, nysar och gråter om och om igen.

Jag var så förbannad, att jag gick till marknaden, Jag köpte lök, rödbetor, vitlök, ingefära, cytryn i innych zabijaków zarazków. Jag kom hem i stridande humör - jag ska bota honom bättre själv!

Rödbetarsirap

Ansökan:

Vid anemi, under virala och bakteriella sjukdomar. I förkylning, hosta.

Betegenskaper:

Hög i järn och folsyra, förhindrar anemi. Det har anti-cancer egenskaper. Det hjälper i kampen mot virus, stärker kroppens immunitet, till hjälp vid hosta - har slemlösande egenskaper.

Förberedelse:

Skala den råa rödbetan och riv den eller skär den i skivor som du föredrar. Ordna i en burk och täck med socker eller tillsätt honung och citronsirap. Lägg åt sidan i några timmar.

Servera en tesked sirap på morgonen och kvällen.

Lök sirap

Ansökan:

Övre luftvägsinfektioner (faryngit, inflammation i paranasala bihålor, laryngit, bronkit, etc.)

Egenskaper hos lök:

Det har antibiotiska egenskaper, förstör bakterier. Det förhindrar infektioner och hjälper till att läka sår. Det har en slemlösande och antiinflammatorisk effekt.

Förberedelse:

Skala lökarna och hugga fint. Lägg den i en burk och täck med socker eller honung och citronsirap. Sätt åt sidan för 12 h.

Servera en tesked sirap på morgonen och kvällen.

 

Vitlök sirap

Ansökan:

Förkylning och influensa. Stärker immuniteten.

Egenskaper:

Działanie przeciwwirusowe. Naturalny antybiotyk.

Förberedelse:

Tärna vitlök fint, lägg i en burk och häll citronsaft och lite vatten. Du kan lägga till honung. Sätt åt sidan för en dag eller två.

Servera en tesked om dagen

Sellerisirap

Ansökan:

Övre luftvägsinfektioner. Kaszel. Stärker immuniteten.

Selleriens egenskaper:

Den har mycket mineralsalter och vitaminer.

Förberedelse:

Skär selleri i skivor. Lägg den i en burk och täck den med socker eller tillsätt honung och citronsirap. Sätt åt några, flera timmar.

Servera en tesked på morgonen och kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *