Huden er ikke kun kroppens dækning

gammel dameHuden består af overhuden, dermis og subkutant væv. Overhuden beskytter mod bakterier, der vises, når beskyttelseslaget er beskadiget ved brug af alkaliske sæber. Dermis er lavet af fleksible fibre, som er ansvarlige for dets elasticitet og fasthed. Hvis de er slappe og svage, så vises rynker og furer. Det subkutane væv består af klynger af fedtceller og indeholder vævsvæske.

Pulver bruges til at matte og glatte huden. Løse pulvere er de bedste, som er nemmest at påføre og sprede, hvad vi gør med børster, med svampe eller klapp ind i huden med fingerspidserne. Børster og svampe, som er bakteriens levested, skal vaskes i varmt vand med tilsætning af opvaskemiddel eller sæbe.
Årsagen til skæl er brugen af ​​upassende shampoo, farve, dårlig ernæring og for hyppig brug af tørretumblere, som gør huden tør.

Hvis der er purulent eksem på ryggen, skal vaskes med en sodavand | renset. Børster og skarpe handsker bør ikke bruges. Vi kan vaske pletter med salicylalkohol. Bade i vand og med tilsætning af kaliumpermanganat anbefales.

At have et valg, når du køber fløde- og stenroser, sidstnævnte skal vælges. Creme rødme absorberes hurtigt af huden på grund af sin fedtede konsistens.

Sok ze sparzonego gorącym mlekiem chrzanu jest doskonałym środkiem wybielającym i odkażającym twarz.

White Lily Tonic. Denne plante har egenskaber, tak til hvilke forbrændinger heler hurtigere, helbrede sårene, znikają wrzody i krosty. Det bruges også i kosmetik. Den hvide lilje tonic er også effektiv i kampen mod rynker og acne.