Hvorfor kan vi ikke få en baby?

gravid-computer-kvinde“Jeg ved, det når det viser sig, at jeg ikke kan give min mand et barn, vil gå væk fra mig. Er der nogen chance for os??”

Du beder om det umulige. Jeg kan ikke besvare spørgsmålet, vil du være i stand til at blive gravid, fordi jeg ikke kender årsagerne, som du er barnløs for. Jeg ved en ting – sådanne situationer er yderst sjældne, hvor mænd forlader deres partnere udelukkende på grund af, at de ikke kan
Har børn. De oplever bestemt manglen på et barn lige så meget som kvinder, men i sådanne situationer er det, der deprimerer dem mest, at deres koner er meget utilfredse med det. Hvis det er så vigtigt for dig at få et barn, hvis holdbarheden i dit forhold kan afhænge af det, og hvis lægerne bekræftede det, at du ikke kan blive gravid, Jeg foreslår, at du overvejer adoption. Jeg forsikrer dig, det ægteskab, der adopterer et barn, de er lige så glade som disse, der har deres egne børn.