Hoe "spataderen te voorkomen”

spinnengezichtDe huid van het gezicht heeft speciale zorg nodig tijdens ijzige dagen. Snelle temperatuurveranderingen (bijv.. uitgang uit de verwarmde ruimte om te bevriezen), warm eten en alcohol drinken, koffie, thee veroorzaakt het scheuren van bloedvaten bij mensen met kwetsbare bloedvaten. De kwetsbaarheid van de bloedvaten is een symptoom dat onder meer het gebrek aan vitamine C in het lichaam aantoont. Kleine onderhuidse ecchymosen verschijnen afzonderlijk of in grotere clusters op het gezicht, bevinden zich echter meestal rond de neusgaten en op de wangen. Popękane naczynka możemy usunąć w gabinecie kosmetycznym za pomocą zabiegu zwanego elektrolizą. Personen, die dit soort problemen hebben, ze moeten hun gezicht afwisselend met warm en koud water wassen tijdens het ochtend- en avondtoilet. Dankzij dit de huid
wordt minder gevoelig voor plotselinge temperatuurschommelingen. Ik raad ook twee kruidenbehandelingen aan om de wanden van bloedvaten te versterken.

I sposób: Giet de duindoornbessen in gelijke delen in het vat, doelen ruty, as bladeren. Giet vervolgens kokend water over de kruiden. Los een theelepel van dit elixer op in een glas heet water en drink het eenmaal per dag op.

II sposób: Vuurvlieg en sint-janskruid en muntblaadjes, brandnetels, Meng de wijnruit in gelijke verhoudingen en maak het brouwsel. We drinken de vloeistof drie keer per dag, elk een theelepel.

In plaats van kruidenmengsels kunnen we ook propolis gebruiken (Bijenplamuur), die ook genezende eigenschappen heeft – genoeg 20 druppels per dag.

Het systematisch gebruik van kruiden geeft zichtbare resultaten.