Waarom eten kinderen chips?, ze drinken cola en weigeren te eten ?

Waarom eten kinderen chips?, ze drinken cola en weigeren te eten ?

ik ben aan het vragen! Waarom eten kinderen chips??! Waarom zie ik zo vaak een kind jonger dan een jaar?, zittend in een kar met een pak Lays?

Is het echt zo moeilijk om een ​​snack voor een kind te verzinnen? ?

"Het is maar een gepofte aardappel"

… Zeker. De aardappel is zelfs gezond, omdat het vitamine C bevat. Enkel en alleen, dat deze aardappel op de een of andere manier anders smaakt. Het zit vol met kruiden van onopvallende oorsprong, mononatriumglutamaat en een enorme hoeveelheid zout. Zout houdt water vast in het lichaam, dat iedereen kent.

Na de chips die je wilt drinken, zo…

"Geliefde, wil je drinken?​

… Pakt een fles cola. Daarvoor neemt ze zelf een slokje van de fles, een voorbeeld stellen voor het kind.

Ik heb de jaarling eens met cola gezien, vaker is het gearomatiseerd water. Water vol suikers, kleurstoffen en andere chemicaliën, waarover de fabrikant niet op het etiket schrijft, omdat het in een verwaarloosbare hoeveelheid voorkomt. Maakt niet uit hoe klein, belangrijk dat het is en dat het verslavend is.

Ik zal je over interessante feiten vertellen, dat na de sluiting van een bepaalde mijn, mijnwerkers, die daar werkte, stierf spoedig. Waarom? Bleek, dat er sporen van arseen in de mijn waren. Het lichaam raakte gewend aan het gif, en toen ze weg was ... volgde de dood.

Eet de wortel, Alstublieft"

... en vraag je af: ik eet toch niet. Een pakje friet gevuld met een zoete drank en zo de maag in de war. Ik heb meer dan 600 kcal op de meter, en je geeft me een wortel, een chip, smaakloos, geen smaak, zonder uitdrukking.

Misschien een broodje nutella? Of chocoladepannenkoekjes "

… En als ik eet, Ik zal een snoepje halen?

ik ben bang! En in die mate, dat ik het de afgelopen dagen niet kon uitstaan ​​... Ik werd meegesleept. Ik hield moedig stand, Ik beet op mijn tong, maar ik kon het niet helpen dat ik die kant op keek, mijn hart begon te prikken, en tranen vulden mijn ogen, toen ik kleine handjes zag zoeken naar een andere chip in een XXL-plastic zak. Ouders dronken bier op ligstoelen en lieten hun kinderen slechts af en toe zakken.

Wat is er een moment eerder gebeurd? ? De kleine huilde: "Mam om te eten", Nou, ze heeft iets te eten ...

Het broodje was niet in de winkel ? Yoghurt ? Rijstwafel ? Appels ? ik ben aan het vragen ?!

ik weet, dat er een schandaal zal komen, omdat mensen abnormaal zijn. Ze verdedigen hun misplaatste rechten, het is onmogelijk om naar deze onzin te luisteren.

"Dit is mijn baby, wat is er aan de hand "

… Ik wens met alle macht, om van je afgenomen te worden, kregen groentesoep, bosbessendessert, gedrenkt met vers vruchtensap.

'Hij is een moeilijke eter, ik ben blij, dat hij überhaupt iets wil eten "

… En dit is meestal het geval.

Na moim osiedlu jest bardzo dużo dzieci. Baby's, kleuters, schoolkinderen ... en wat denk je? 80% ze is dik.

Ik lachte! In de winter heb ik het niet gezien, omdat jassen, sjaal, hoed of ze verlieten het huis helemaal niet. Maar nu ... als ik een 8-jarig meisje zie met twee donuts, grote kont en misvormde benen, HET BLOED DRIJFT ME.

Ik heb lang over haar zaak nagedacht, omdat ik haar in de achtertuin kan zien, al Fr. 9 's ochtends en als het weer gunstig is loopt het tussen de nederzettingen door naar 22. Ze heeft veel vrienden en ze is overal. Waarom is ze zo dik? ?

Eerste situatie: Vanaf het balkon serveert mama een grote kom met pannenkoeken / pannenkoeken / dumplings (zo, als het warm is, eet hij zijn lunch op de bank voor het blok)

Situatie twee: Ik ontmoet haar in de winkel. Een pakje chips, rozijnen in chocolade, bar en sap Kubuś. Ik denk - hij zal het waarschijnlijk delen met zijn vrienden. NEE. Eet alles voor de winkel!

Situatie drie: zit onder het balkon ijs te eten uit een litercontainer. Ik weet niet of het vol was, of ze nu een liter at of maar de helft.

Situatie vier: staat onder de kooi en roept haar vriend: 'Je komt er wel uit? (​) maar neem iets te eten!​

En alles duidelijk ...

Naar mijn mening:

Kleuters worden slecht gevoed vanwege de fout van hun ouders, en eigenlijk door hun slechte eetgewoonten, gebrek aan kennis, czy też czasu na przygotowanie posiłku bądź własnych udziwnionych teorii na temat jedzenia.

Schoolkinderen worden dik, omdat ze geld krijgen van hun ouders, en ze hebben geen controle over waaraan het geld wordt besteed; omdat collega's zich voeden; omdat de schoolwinkel verleidt met lekkernijen; want tijdens een pauze een appel eten is zonde en je kunt beter een broodje eten.

Ik klamp me niet vast aan baby's.

Eet zelf de chips(een) en geef het kind een komkommer, wortel, Koolrabi in reepjes gesneden of koop gewoon droog brood en kefir. Vervang de chips niet door zoutstaafjes, omdat het bijna hetzelfde of erger is. Geef water te drinken, compotes, sappen geperst uit fruit / groenten. Er zijn mogelijkheden genoeg!

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *