Han är ansvarig, hon lyssnar

huvudvärk“Vi har varit gifta sedan dess 4 år Vi har en tvåårig son. Mitt problem är det, att jag aldrig hade uppskattats i ett äktenskap. Min man fortsätter att berätta för mig, att han inte älskar mig, att om det inte var för honom, då skulle jag inte ha något att äta, att jag är hemma hos honom, så jag har Hall tyst. Vi bor med hans mamma. Hon är allt för honom. Jag å andra sidan behåller ingen kontakt med henne, för hon accepterar inte mig och min son, även om det är hennes enda sonson. Hon hade inte ens behandlat honom ännu. Mannen kommer hem på kvällen och vill, att inte prata med honom alls. Han säger, att det inte finns något att prata om med mig. Det var så här, att jag ville lämna, men sa han, det utan barna, och det orkade jag inte… Varför mannen inte kan förstå, att han nu har en fru, barnet och vi borde vara allt för honom?”

Damen kan hjälpa sig själv. Mitt råd är enkelt: snälla packa dina väskor, ta min son i mina armar och lämna huset så snabbt som möjligt. Ingen hämtar ditt barn, det är helt omöjligt. Att beröva modern föräldrarättigheter i Polen, hon måste bevisas antingen psykiskt sjuk, eller utövar otukt, och framför barnet, för om barnet inte ser det, det spelar ingen roll alls.

Så var snäll och var inte rädd för din mans out-of-the-box och dumma hot, spring bara så långt bort från detta förhållande som möjligt, som tydligen är död och inte visar några goda tecken.