Er det babykolik?

Er det babykolik?

Spædbarnskolik - diagnose
Det er meget vigtigt at genkende kolik og skelne den fra andre årsager til, at din baby græder. Der er mange detaljer på markedet, som hjælper med at lindre ubehag forbundet med kolik. Jeg afholdt personligt fra at administrere stoffet så længe som muligt ...
Observation:
-et barn græder ? SÅ
-babyen krøller benene? SÅ
-barnet spændt? SÅ
-barnet giver slip på gassen? SÅ
Vi kan ikke kalde det kolik endnu!
Det vigtigste symptom, hvilket vil bekræfte vores tro på, at det er kolik modvilje mod at suge brystet! Hvis babyen holder op med at suge og græder, kan vi forberede os på tortur ved at græde ...
Min jordemoder trøstede mig "babyen kan ikke huske det" ...

Babyer har ofte flatulens, hun slipper ofte gassen og græder, mens hun gør det. Dette er noget nyt for ham, noget ukendt og muligvis smertefuldt. Da babyen fik gas, satte jeg ham på maven og masserede forsigtigt ryggen på ham - han blev rolig og han sov oftest. I ekstreme situationer tændte jeg tørretumbleren ... Efter eksamen 3,5 i ugens liv besluttede jeg at fodre 2 Espumisan dråber - lige før fodring. På denne måde forhindrede jeg effektivt oppustethed og overskydende gas.
I Polen var problemet med gasser lang tid, fordi min søn ikke tabte sig efter fodring, og den slugte luft skal have undsluppet før eller senere ...

Ingen diæt hjalp!! Eliminering af komælk fra moderens kost, så løste gluten ikke problemerne med min babys mave. jeg Jeg advarer mod elimineringskostvaner, især i postpartum-perioden! Til Gud, læger er unormale.. Jeg udviklede personligt en alvorlig anæmi, Desuden havde jeg ikke styrken til at tage mig af den stadig grædende baby, Jeg vil ikke nævne, hvad der sker med en sultende mors psyke, der føler, at hun er ude af kontrol og konstant gør ondt til sit barn. Jeg bebrejdede mig stadig - "hans mave gør ondt, fordi jeg spiste en gulerod ...", ”Jeg havde en sandwich med smør i går, det er helt sikkert gennem smør ”og så videre. Som et resultat stoppede jeg med at spise, og babyen græd alligevel ...
Debridat ordineret af en børnelæge hjalp os heller ikke, derudover var det frygteligt irriterende at give denne løsning til en nyfødt ...

Jeg holdt op med at lytte til lægernes "kloge" råd og tog sagen i mine egne hænder. Jeg begyndte at spise normalt - alt hvad jeg ville have i små mængder. Jeg masserede min søns mave, når jeg havde tid, Jeg lagde det på min mave, også for natten (der er ikke noget at være bange for!) og jeg gav ham et probiotikum!
Efter en uge forsvandt gassproblemet for evigt!

Sådan håndteres?

  • mave massage;
  • lægge babyen på maven så ofte som muligt, især inden fodring (maven masserer sig selv, og gasserne slipper frit ud);
  • 3 daglig eliminationsdiæt - f.eks.. vi formoder, at æblet spist af moderen var skadeligt. I de næste tre dage spiser vi ikke æbler og holder øje med. Når der ikke er nogen forbedring, vi fjerner et andet produkt og spiser æblerne efter ønske,
  • mælkefri diæt (vi lægger alle produkter, der indeholder mælk, til side. 2 uger. Efter denne tid introducerer vi langsomt mælken i moderens kost - naturlig yoghurt, kefir);
  • udtrykker modermælk, som indeholder mest lactose og kan forårsage overdreven gas - Jeg vil bestemt anbefale det!! Der var meget mindre gasser.
  • vand babyen med fennikelte HIPP (helst i poser - intet sukker) være en te Plantex
  • en ammende mor skal drikke meget - vand, mynte te, kamille, balsam, grøn te, fennikel ...
  • og som en sidste udvej lægemidler fra apotekerjeg: Espumisan, Sab Simplex, Bobotisk, Gripe vand, Delicol, Infacol, probiotika
Jeg har personligt testet Espumisan og probiotikum BioGaia. Jordemoderen forsikrede mig, at jeg med sikkerhed kan give lille Espumisan i en større dosis, end der er angivet i indlægssedlen. Sab Simplex roses, men sammensætningen adskiller sig ikke fra Espumisan, og det er effektivt, fordi der er øgede doser i udlandet, det er sådan en nysgerrighed..
BioGaia probiotisk viste sig at være perfekt ... Jeg fortryder, at jeg ikke besluttede ham med det samme. Kun i 5 i livsugen begyndte vi at acceptere dette mirakel, og det er forbi 2 uger er problemet med gasser glemt. Vi behøvede heller ikke at vente på færdiggørelsen 3 livsdag - for som de siger, eventuelle maveproblemer kan fortsætte med at være afsluttet 3 mc.

Efterlad et Svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret *