Sådan tjekker du en ekskone

kvinde-blomster”Jeg bor i en rådslejlighed, som gav min kone på det tidspunkt, da vi allerede var gift. Efter det, hvordan min kone forlod mig (hun rejste til udlandet), Jeg er skilt. Hvordan kan jeg fratage hende retten til at leje og tjekke ud af den engang delte lejlighed?, hvis hun nægter at give afkald på retten til lokalerne? Hvilke dokumenter har jeg brug for? Hvilket kontor skal jeg kontakte i denne sag??”

Hvis retten ikke har truffet nogen afgørelser vedrørende brugen af ​​lejligheden eller delt ejendommen, du skal henvende dig til boligafdelingen i kommunekontoret med en anmodning om at opsige lejemålet og tjekke din ekskone, fordi du ikke har boet i en delt lejlighed i lang tid – rejser permanent til udlandet. I overensstemmelse med loven om leje- og boligtillæg, kommunen kan opsige lejekontrakten af ​​en vigtig grund uden behov for at tildele en erstatningslejlighed (dette er tilfældet i den netop beskrevne sag). Hvis lejligheden blev tildelt din kone under ægteskabet. Herren blev også dens lejer ved lov.

Skriv venligst i ansøgningen, at du vil forblive den eneste lejer og markere, at alle omkostninger i forbindelse med brugen af ​​lejligheden nu er dækket af Herren selv. Du skal også vedlægge kopier af skilsmissedekretet. Hvis kommunekontoret nægtede at afmelde sin kone, du kan klage til retten.