Een oude meid en ondeugende spotters

oude vrouw“ik heb 44 jaar en ik ben geroepen. oude vrijster. Het was mijn bewuste keuze. Ik ben er altijd goed in geweest, maar… Vrienden laten zich nog steeds kwaadwillende opmerkingen over mij maken. Ik kwam er bijvoorbeeld onlangs achter uit "de soort” vriendinnen, dat mijn oude mannelijkheid al wordt becommentarieerd als een soort seksuele afwijking. Dit is hoe ik aan deze stomme grappen kwam, dat ik me steeds vaker afvraag of ik voor de vrede eindelijk moet trouwen. Vertel het me alsjeblieft eerlijk, of mijn oude dag op de een of andere manier biologisch geconditioneerd is? Of misschien – bo i o tym ju: I denk – het is perversie ?”

Allereerst wil ik u informeren, dat trouwen voor 'gemoedsrust' pure onzin is. U trouwt voor uzelf en voor uw partner, niet omdat, dat de omgeving het zo zou willen.

Feit, dat deze omgeving u vermoedt van enige afwijking van de seksuele norm, ik raad je aan om het gewoon te negeren, omdat het een idiote beschuldiging is. ik verzeker je: het kan op geen enkele manier rationeel worden beargumenteerd.

Sommigen zeggen, dat er aan de onderkant van elke ouderdom een ​​serieus drama is. Zelfs als het dat niet is, oude mannelijkheid heeft altijd zijn oorzaken. Soms zitten ze in de persoon, en soms in zijn omgeving.

Soms is verhongering te wijten aan een lage seksuele drang, soms vanwege zeer exorbitante eisen, wat wordt voorgelegd aan een potentiële partner. Soms is het zo, dat de toestand het resultaat is van een diepgewortelde angst, veroorzaakt door slechte ervaringen in het verleden. Dan gedraagt ​​de persoon zich als een stekelige cactus. Elk, wie nadert hem, het komt beschermende spikes tegen en wordt onmiddellijk afgestoten. Soms liggen de redenen om celibatair te blijven ook in de fysieke en mentale kenmerken van een persoon. Iemand is bijvoorbeeld misschien niet aantrekkelijk, onaantrekkelijk, niet erg aantrekkelijk, gewoon niet extern interessant genoeg. Of zijn manier van zijn is zo, dat potentieel intimideert of ontmoedigt
partners.

Ongeacht de redenen voor deze stand van zaken, één ding is naar mijn mening zeker. Als iemand er vrijwillig voor kiest om alleen te zijn, het zijn uitsluitend zijn zaken. Zolang we niemand kwaad doen met ons gedrag – niemand heeft het recht om zich in ons intieme leven te mengen, commentaar erop, zoek er sensationele draden in.