Melk afkolven

Melk afkolven

Ik ben de gelukkige eigenaar van borsten vol melk.
Nie przypominam sobie bym miała kiedykolwiek problem z odciągnięciem wystarczającej ilości pokarmu. Gdy miałam nawał pokarmu, mogłabym wykarmić odział noworodków. W. 3 Gedurende de maand van het leven van mijn zoon was de lactatie volledig genormaliseerd, en ik kon nog steeds 150 ml tegelijk afnemen, soms zelfs 200 ml melk, en het is van één borst!!

Hoe doe ik het?

  • met een borstkolf!*
  • odciągam pokarm ochtend-, borsten zijn 's nachts voller, vooral in het stadium waarin de baby steeds meer uren slaapt.
  • een uur / twee na het voeden van de zoon, sięgam po laktator i Ik zuig melk uit mijn borst, die niet werd geleegd;
  • niekiedy Ik legde mijn zoon op één borst voor de volgende twee voedingen. Dan is de andere borst zo vol, dat ik in een oogwenk 200 ml kan extraheren
  • als hij nu melk nodig heeft (omdat b.v.. Ik moet langer de deur uit, en het was niet gepland) stosuję methode 77-55-33 (in het kort: 7min wordt uit de linkerborst getrokken, 7min van de rechterborst, 5min aan de linkerkant, 5min aan de rechterkant, 3min aan de linkerkant, 3 min aan de rechterkant) - vreselijk tijdrovend.
  • melk ściągam do butelki i wkładam do torby termoizolacyjnej, wanneer de melk binnen 3 uur wordt gedronken;
  • melk Ik trek het in containers i wkładam do koelkasten, wanneer ik ze binnen 24 uur ga gebruiken; (Vermoedelijk kun je het 78 uur in de koelkast bewaren, maar ik oefen het niet - mijn zoon maakte vroeger groene kak na zulke melk)
  • melk Ik trek het in containers i wkładam do koelkast diepvriezers, gdy robię zapas na tydzień. Ik beschrijf altijd de gedateerde container. Het bewaart dergelijk voedsel niet langer dan 10 dagen. In diepvriezers kun je 6 maanden bewaren, Helaas heb ik er geen.
* laktator ułatwia życie!! Ik heb niet naar je mening geluisterd, dat het een onnodige moeders gadget is, het is jammer van het geld, dat er ooit geen borstkolven waren en de vrouwen ermee omgingen ... Ja, het hoofd geboden, maar nu hebben we nieuwe kansen, dus laten we er gebruik van maken! Ik had het genoegen overtollige melk met de hand af te kolven (Ik was op reis en mijn borsten strekten mijn beha uit, er lekte melk uit de tepels, en ik had geen borstkolf bij me) - Ik heb mezelf bewezen, Dat jij kan. MAAR het vergt een beetje oefening, Ik had nog steeds het gevoel dat mijn borsten vol waren, poza tym robiłam to chyba niepoprawnie bo zrobił mi się lekki zastój.

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *